Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Co myślicie o kandydatach którzy mają swoje konto na naszej klasie??? dla mnie

Polecane posty

to przejaw braku szacunku samego siebie. Jedynie Jarosław Kaczyński zachowuje sie jak dorosły czlowiek a nie nastolatek wywijający pejsami w jukendens :o

Gość wyborca.
kaczka udaje tylko,że ma klasę , reszta kandydatów po prostu chce żeby ich poznali wszyscy. nie widze w tym nic złego.

Gość taktaktak23
dokładnie, zgadzam się z przedmówcą :-)

taa...jakiś tani PR-owiec wymyslił "o załozymy konto i śledzika" :o i zaraz inni kandydaci poszli w jego ślady...8 kandydatów! Swoje konta na NK prowadzi już 8 kandydatów na prezydenta RP, kliknij aby zobaczyć, co mają do powiedzenia: Marek Jurek Bronisław Komorowski Janusz Korwin-Mikke Andrzej Lepper Grzegorz Napieralski Andrzej Olechowski Waldemar Pawlak Bogusław Ziętek zespół nk.pl Jedynie 2 nie skopiowało pomysłu rywali. btw - ale trzeba być durnym , żeby mówić "wyborca. kaczka udaje tylko,że ma klasę , reszta kandydatów po prostu chce żeby ich poznali wszyscy. nie widze w tym nic złego. " widać żeś POzbawiony mózgu :) myślisz że po drugiej stronie naprawdę siedzi Bronisław Maria Komorowski i duma co by tu wstawić na śledzika i może jeszcze skomcia Ci Twoje fotki? :D :D

Gość wyborca.
wystarczy ,że poznałam nazwiska kandydatów , resztę moge sobie sama poszukać o nich . Nie korzystam ze śledzika i nie zależy mi na komentarzach po fotami -chyba ,że tobie:D Tak , bedę głosować na Komorowskego - a tobie nic do tego! pa berecie!

Gość też wyborca
Nasza klasa jest festiwalem próżności.Ci panowie pokazali w jakim festiwalu chcą mieć udział. (też mam tam konto i nie jestem beretem)

Gość wyborca.
też wyborca-uważasz ,że powinni raczej pokazać sie na kafeterii niz na NK? :D

Gość też wyborca
Na tym etapie eliminacji festiwalowych,powinni wiedzieć gdzie jest ich miejsce.

hahaha....najlepsze co sie dzieje na profilu pana Napieralskiego - dziesiątki blachar komentują mu fotki "ale ciacho! " "przystojniak" "takiego ładnego prezydenta powinnismy miec" laski grube, zakompleksione , blachary w dresie przy bmw... przynajmniej widać jaki kto ma elektorat :D Tylko dwóch sie nie pcha na afisze i mają kulture osobistą. stracłabym szacunek dla kaczynskiego gdyby zgodzil sie na coś takiego. a wiecie czemu to? bo nie ma mozliwosci sie nigdzie reklamowac, grube hajsiwo zapłacili żeby dotrzeć do rzeszy wieśniaków, biedaków, nieudaczników poprzez naszą klasę :) przecież to dziecinada!! prezydent ma byc prezydentem a nie kolesiem z nk...

to musi bć niezle chyba założe konto na nk zeby popatrzec :)

Gość będę tak właśnie
Je taime mon amour ---- o sobie mówisz ? chyba tak, bo wiesz jaka jesteś..... Nie jestem pasztetem, a zagłosuję na Komorowskiego, bo jest mądrym facetem, umie się wypowiedzieć, no i nie jest grubym kurduplem, którego żadna nie chciała....Widać, że niezłe ziółko z tego Jarosława

Gość Co ty masz do BMW ?!
widac masz kompleks nizszosci :o🖐️

może Jarosław nie ma kobiety , bo miał lepszy gust niż p.Komorowski? :D co mam do bmw ? nic. po prostu nie uważam aby ich posiadacze należali kiedykolwiek w jakiejkolwiek linii rodzinnej do inteligencji czy szlachty, to są chłopy i przybyły do miasta w swoich golfach i bmw. ania - jak chcesz podam Ci mejla i hasło do mojego konta, bo mam konto fikcyjne i tylko z niego korzystam , więc nie musiałabys zakładać nowego