Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????????????????????

dlaczego faceci kłamią bez powodu?

Polecane posty

Tak jak w tytule mam wrażenie, że mój facet mnie okłamuje. Nie ma to związku z naszym uczuciem- nie chodzi o podejrzenie, ze ma romans czy coś. Okłamuje po prostu przy błachych sprawach. Miał np zadzwonić do szefa, który zalega mu ponad miesiąc z zapłatą wypłaty, twierdził, ze zadzwonił, a w połączeniach wykonanych nie ma numeru jego szefa... Nie wiem dlaczego on to robi... czy wszyscy faceci tak maja????? Ogólnie to jest on dla mnie bardzo dobry i kochany, tylko te moje niektore podejrzenia takich błachych kłamstw

Gość kei
unika kontroli jak może. ch ci do tego czy dzwonił do szefa

Gość maduśkaaaaaaa
moj robi tak samo czasami cos sobie dopowie, wymyśli nieraz jak opowiada o czyms znajomym to wymysla rozne rzeczy do tego zeby ubarwic nie wiem czemu to robi tez nei raz go zapytam czemu mnie oklamał to mowi-nie chcialem cie denerwowac

ach ci faceci Widze,że nie jest to odosobniony problem

Gość mmmmmm8989
Mnie mój chłopak okłamał już tak kilka razy (zawsze się po jakimś czasie wydało) i przez to już nasz związek nie jest taki dobry jak kiedyś. Nie mam zaufania i wszystko wisi na włosku. Już nie wiem co zrobić aby było lepiej...

dlaczego faceci kłamią bez powodu?" dlaczego kobiety płaczą bez powodu ? :P

mam udać, ze nie widze tych kłamst?? pogodzić się z tym?? nie sa to szkodliwe kłamstwa. Ale kłamstwo jak kłamsto boli

"Miał np zadzwonić do szefa, który zalega mu ponad miesiąc z zapłatą wypłaty, twierdził, ze zadzwonił, a w połączeniach wykonanych nie ma numeru jego szefa..." A Ty jesteś taki mały szpieg co? ;) Może kłamie bo czuje się zastraszany? Nie znęcasz się nad nim czasem? :D

sam ci odpowiedzial: nie chcial cie denerwowac - czytaj: chcial miec swiety spokoj i wlasnie dla swietego spokoju klamie moj tez mnie tak oklamywal... wlasnie w glupotach, a ja sie pozniej denerwowalam... jak przestalam wkoncu sie wsciekac o glupoty, wtracac tam gdzie nie powinnam to i kłamstewka sie skonczyly

dzięki za słowa otuchy:P

Gość pewnie mu
ciągle miauczałaś o ten telefon do szefa, to w końcu powiedział, że zadzwonił, żebyś skończyła a ja nie rozumiem - jak możesz przeglądać facetowi połączenia w komórce po co Ci to? Ja w ogóle nie tykam komórki mojego faceta. Nawet jak leży na wierzchu. Jest taka mądrość ludowa: zawsze ufaj facetowi i nigdy go nie sprawdzaj, żebyś mogła mu dalej ufać. W przypadku takich pierdół takie podejście się sprawdza. Przestaniesz mu włazić gdzie nie trzeba - przestanie kłamać, bo nie będzie miał powodu. Powodzenia!