Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KETSIENKA

FLUID KTORY NIE PODKRESLA ZMARSZCZEK- POLECI MI KTOS ? NAJLEPIEJ Z MAX FACTORA

Polecane posty

Gość KETSIENKA

WITAM MAM PROBLEM Z DOBOREM FLUIDU PRZEZ OSTNICH KILKA LAT UZYWALAM MAX FACTORA LASTING PERFORMANCE, DOSKONALE KRYL, MASKOWAL WSZELKIE NIEDOKONALOSCI I NIE UCZULAM A MAM CERE SYCHA I WRAZLIWA, NIESTY OSTANIO POJAWILY SIE PIERWSZE ZMARSZCZKI I TEN PODKLAD STRSZNIE JE UWIDACZNIA POLECI MI KTOS DOBRY FLUID NP Z MAX FACTORA VICHY KTORY NIE UWIDACZNIA ZMARSZCZEK?

Gość KETSIENKA
UPUJE

Gość ale jak na bezrobociu?
super stay mabeline

Polecam kosmetyki mineralne, EDM albo z The Body Shop, jest ogromna różnica między makijażem mineralnym a takim normalnymi kosmetykami - poszukaj na yt filmików :) Ja chwilowo używam rimmel minerals, niby to takie minerały jak z koziego tyłka trąbka, ale i tak jest fajny - zwłaszcza ten mus.Wygrałam 3 zestawy to nie wydaję kasy niepotrzebnie :) Mi się w leciutkie zmarszczki nie wbija - ale mam 26 lat i dopiero pierwsze ledwo widoczne, wiec sobie wypróbuj :)

Max - dlatego piszę o minerałach :) Te z EDM i TBS mają w 100% NATURALNE składniki, bez chemii, i nie niszczą skóry :) Te z Sephory przykładowo to minerały w 98% (na opakowaniach nawet pisze), dlatego... sam rozumiesz :) Poczytaj sobie o kosmetykach mineralnych :)

Gość KETSIENKA
a cos z vichy badz max factora mi ktos poleci? bo mam uczulenie na wiele firm.

Vichy ma dermablend, ale jest ciężki i ma małą gamę kolorów - albo jasny jak chooj albo ciemny jak noc :classic_cool:

Minerały nie uczulają :P Na allegro można kupić próbki tanio, bo są sprowadzane z USA, u nas w pl jest tylko TBS, i drozszy niz sprowadzenie ze stanów :o

Gość ketsienka
a z max factora jest jakis z mineralalmoi?