Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatoosia21

Napisalam chlopakowi sprosnego smsa, a On na to.....

Polecane posty

Gość gdyby miał
40 lat to mogłabym zrozumieć, że sex 3 razy w tygodniu to dużo, ale on ma 25 lat:O Powiem Ci tylko - nie bądź naiwna. Nie ufaj bezgranicznie facetowi, którego widzisz raz na trzy tygodnie i to tylko przez weekend

Gość wali sie po katach
a ty mu juz sie znudzilas jak tak duzo sie nie widzicie, a on cie jeszcez hamuje i strofuje to wiesz... daj sobie z tym spokoj lepiej

Gość o kurde regres taki stary
a taki głupi, szok!

Gość kitkaaaaa kiteczka
sluchaj, ten sms byl smieszny. nie pisze sie do faceta o jezdzeniu jezyczkiem po calym ciele, bo oni tego nie lubia. nie pisze sie ze chcesz widziec jak dochodzi czy jakos tak - juz nie pamietam. To jest kiepski tekst dla dziewczyny. dlatego go bardziej rozsmieszyl niz podniecil i odpisal Ci to pewnie zartem. Za bardzo kobieco napisalas. to jakby facet napisal do Ciebie "bede Cie rznal az wiory poleca". Jak juz piszesz to tak z glowa, zeby faceta nakrecic faktycznie. I nie obrazaj sie smiertelnie o takie bzdety. Jak jutro przyjedzie to badz normlana, jak wskoczycie do wyra to nie rob mu dobrze, tylko sie rozbierz i mu mow co ma tobie robic. dokladne instrukcje, teraz dotknij tutaj, pocaluj tutaj, mocniej, szybciej, wolniej, a jak juz bedziesz zadowolona to w nagrode mozesz mu sie odwdzieczyc. i moze w koncu nauczy sie zwracac na Ciebie uwage. co do rozmow, no niestety trafilas na malowylewnego typa. Ty musisz przejac paleczke przy rozmowach czy ci sie to podoba czy nie. Mow co myslisz, jak sie czujesz, jakie jego zachowanie wywolalo jakie twoje emocje i dlaczego tak sie stalo. Nie w tonie oskrazajacym tylko informujacym. Wszystko ma byc konkretnie, zadawaj konkretne pytania. Jesli on uzna, ze nie widzi gdzies problemu, powiedz, ze go rozumiesz, ale Ty niestety widzisz a dlatego go widzisz, bo jak zrobil cos tam, to Ty sie poczulas jakostam i proszisz zeby wzial pod uwage ze taks ie czujesz jak on tak robi. bez pretensji, dawaj mu jasne informacje, nie strzelaj fochow bo facet sie nie gdy nie domysli o co kobiecie chodzi jesli ona go o tym nie poinformuje. no i ostatnia rzecz - zdecydowana wiekszosc czasu facet spedza w tej stadninie - jestes pewna, ze nie ma tam dziewczyny - odwiedzasz go czasami?

Kobieto radze ci badz tajemnicza kobieca i pociagajaca faceci na to leca!!!! Pokaz klase. A zobaczysz ze bedzie latal za toba jak psinka z wyciagnietym ozorkiem.

Gość beatoosia21
No nie iem czy ten sms byl za bardzo wyrzniety ze taknapisze... To nie jest male dziecko, to jest dojrzaly facet wiec nie bede traktowala go jak 15-latka. Byłam u niego w tej stadninie na długi weekend ale czasu nie mial zbyt duzo. Widzialam jak ciezko pracuje, czasami nie ma nawet czasu aby zjesc. Od 7 do 20 jest na nogach. ale to nie znaczy, ze ma zapominac o mnie. jest facetem wiec musi zachowywac sie jak facet a nie jak dupa .

Gość beatoosia21
Ewela 1777 to nie ten typ. Nie widzi nic dalej niz czubek swojego nosa.

Moj tez czesto przyjezdza zmeczony z pracy:) to gdy lezymy juz w lozku ja mu robie masaz plecow ... taki relaksujaco erotyczny...:D I nie ma bata zeby kochania nie bylo.

moj tez taki jest... ale coz widocznie to nas w nich pociaga skoro z nii jestesmy..prawda? nie przejmuj sie zamiast go zmieniac znajdz inny sposob. Mysle ze moj zadziala ktory wyzej napisalam

Gość kitkaaaaa kiteczka
nie o to mi chodzilo ze za bardzo wyrzniety sms, za delikatny wlasnie. faceta nie kreci to ze "chcesz slyszec jak ulega rozkoszy". to sa teksty dla kobiet. jego to nie kreci tak jakby on do ciebie napisal o rznieciu, tez by cie to pewnie nie krecilo. trzeba wiedziec do kogo sie pisze. jego najwyrazniej takie cos nie rajcuje. i moglas trafic w zly moment a o tym wszystkim mozesz mu powiedziec. tylko bez fochow. jak mowisz ze tak ciezko pracuje to musi byc fizycznei przemeczony, moze stad spadek libido

autorko uspokoj sie . Moj wiele razy napisal mi ze jestem zberezna i co z tego wcale sie nie obrazilam tylko mu odpisalam "wiem:D"

Gość beatoosia21
jemu chyba nic by sie nie spodobalo. nie wazne w jaki sposob bym napisala, zawsze byloby ze sie chyba nudze slac takie smski. masz jakies przyklady moze?

wiesz co on moze zly jest na to ze musi ciezko pracowac ... a ty masz czas na wszystko. Rozumiesz? Moj tez taki jest :) Naprawde

Gość beatoosia21
ewela1777 to ze napisal zberezna to az tak nie zabolalo mnie. ale to ze kiedy napisalam mu ze mysallam, ze pociagnie to dalej, ze nie takiego smsma sie spdziewalam i z jest mi przykro bo odebral mi chote na wszystko to jego tekst brzmial: I O TO CHODZILO, NARKA! przepraszam co on pisze z kolezanka, z mamusia...

Gość beatoosia21
przyklady bardziej meskich smskow. w sumie to i tak teraz nie ma znaczenia bo nie mam ochoty na pisanie do niego.

Jak bym swojego widziala:) To nie jest nic zlego . Jest zly ze musi tyle robic zamiast z toba byc i reaguje tak a nie inaczej. Juz po tym smsie widac co ci napisal ze chyba ci sie nudzi to widac ze ma taki jakby zal ze ty masz czas na wszystko a on nie. Zrozum go. Moj tez ma do mnie pretensje ze np on musi ciezko pracowac a ja sobie laze po miescie i mam same przyjemnosci.

Gość kitkaaaaa kiteczka
no na pewno jest zly, tzn wiesz, jesli siedziesz w domu i nic nie robisz faktycznie to poszukaj moze jakiegos zajecia. i nie wysylaj mu po prostu takich smsow, najwyrazniej nie lubi. a przyklady, no nie wiem, ja takich nie pisze. ale celowalabym w cos bardziej doslownego, nie tak "uduchowionego" np "przyjezdzaj juz bo jestem bardzo napalona" "sprzatalm dzis mieszkanie i wymyslilam ze bedziemy sie seksic miedzy kanapa a kaktusem' "widzialam film gdzie pan robil pani ..., chyba tez tak chce" moze cos takiego, ale skoro on nie lapie takich smsow to daj sobie spokoj

I postaw sie tez na jego miejscu. Odwroc sytuajcje. Ze on sobie w domciu siedzi i pisze ci z nudow zberezne smsy a ty zapierdzielasz jak dziki wol i nic z tego praktycznie nie masz

Gość kitkaaaaa kiteczka
pewnie baran bardziej ;)

nie ladnie . najpierw chcesz pomocy a pozniej uciekasz. Tak sie nie robi

i przepraszam, ze mnie nie bylo ale musialam zalatwic pare spraw na miescie. Moze i faktycznie za duzo naciskam. Teraz chwilowo jestem w domu ale od 1 czerwca wracam do pracy.

no to sie zgadza moj tez jest lew. :) wlasnie chcialam sie spotkac to powiedzial ze wieczorem a ja widze jak ci sie do mnie spieszy a on dobra pa:D kretyn co tu duzo mowic lwy maja okropny charakter!!!!

identykomoj lew, identyko. Chce cos mu jeszcze powiedziec a On: dobra narazie bo nie mam czasu... i to jest takie troche przykre no ale albo sie trzeba do tego przyzwyczaic albo szukac innego rozwiazania...