Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatoosia21

Napisalam chlopakowi sprosnego smsa, a On na to.....

Polecane posty

A znam go i wiem, ze bedzie chcial. " my tez troszke poznaliśmy ciebie ;) i tez wiemy że bedziesz bardzo chciała :D

Gość beatoosia21
Mayor of London Jesli zacznie sie dobierac i powiem mu tak jak zaproponowalas: wlasnie Ci sie przypomnialo, ze wczoraj nie mial ochoty, to dlaczego teraz ma? Jego odpowiedz bylaby taka: NIE TO NIE!

Mayor of London a ja uwazam ze majac ciezka i stresujaca prace nie trzeba dodatkowo wszystkim trzymac prosto palca w dupie. Nic złego jej nie napisał zeby robic taki raban.

Gość beatoosia21
Regres chciec to napewno bede chciala. Nie wspolzylam juz miesiac , a jestem mloda kobieta i hormony we mnie buzują wiec co sie dziwisz. Ale potrafie byc twarda. Moze to jego cos nauczy.

Bo to dupek jest. Takie cos, jak napisalam, to wstep do rozmowy. Moj facet zaczalby sie tlumaczyc co w efekcie doprowadziloby do malej dyskusji i wyjasnienia sytuacji, ktora mnie boli. A Twoj facet to dupek. Ja bym takiego nie chciala. Ile on ma lat?

Jest w delegacji? A moze zajety z inna kobieta? :/ O tym nikt nie pomysli?" mayor jak to nikt nie pomyslał? przeciez pisałem o tym na poczatku topiku :P 10:27 [zgłoś do usunięcia] Regres moze mu przeszkodziłaś w pettingu z inną

Nie wspolzylam juz miesiac , a jestem mloda kobieta i hormony we mnie buzują wiec co sie dziwisz. Ale potrafie byc twarda. Moze to jego cos nauczy." może tylko zaszkodzić !!!

Gość nie mieszkacie razem
razem spędzacie tylko niekótre weekendy. Pisałaś, że niw widziałaś sie z nim 3 tygodnie. Czy wiesz co on tam robi? Czy jesteś pewna w 100% że jest Ci bezgranicznie wierny? Jestem w związku prawie 30 lat i nie pozwoliłam mężowi wyjechać do pracy do innej miejscowości.

Gość ortellus64
cham z niego i lepiej sprawdz czy nie ma jakiejs na boku.

A tam, od razu podtekstów szukacie. Dla mnie sprawa wygląda następująco. Facet zwyczajnie zbaraniał, nie wiedział co napisać, napisał co napisał a, że smsem nie do końca da się oddać pełną formę wyrazu zdania, np w jakim tonie, pytającym, zaczepnym (może zwyczajnie nie zna się na tym) a Ty odebrałaś to tak jak chciałaś, a on miał co innego na myśli... Tak to już czasem bywa, jedno nie dopowie, drugie nie dosłyszy i potem mamy takie sytuacje. Pamiętaj, facet to prosta istota która często ma problem z wyrażeniem emocji w swojej wypowiedzi, a co dopiero w wypowiedzi pisanej...

Gość koleś to
dupek jakiś i ciota, skoro tak na sms panny odpisuje. Poszukaj lepszego egzemplarza, bo ten jest do bani. Narka

dupek jakiś i ciota, skoro tak na sms panny odpisuje. Poszukaj lepszego egzemplarza, bo ten jest do bani. Narka" ponoc dobre egzemplarze są w salonach Play :P

Gość nowy dzien nastal
regres nie mow :D

jak wybuchł stan wojenny to miałem w ręku Elementarz :D

Gość beatoosia21
Mayor of London Facet ma 25 lat, ja mam 23 wiec nie wierze, ze kryzys wieku sredniego, ale fakt faktem nie zawsze ma ochote na seks. Kiedy z nim rozmawialam, ze ja potrzebuje 2-3 razy w tygodniu to on powiedzial, ze to za duzo. Wiec moze potrzebuje seksuologa. Jakiejs terapii. A jesli chodzi o te inne panny na boku. Nie ma zadnej, ufam mu, poza tym powieszial mi ze juz nawet nie ma ochoty mnie zostaic dla innej, za duzo przeszlismy razem i za duzo zas laczy. Mowi, ze nawet nie interesuja go inne znajomosci, spojrzec spojrzy na dziewczyne i nawet powie czy ladna czy brzydka, czy zgrabna ale nic poza tym...

Chyba mu sie jako tako znudziłaś. Dwa ze kazde z was inaczej to postrzega i sa zupelnie 2 rozne rzeczywistości. Moze ma jakies schematy zakodowane.

Gość beatoosia21
a ja mysle, ze regres ma ok 20-25 lat! Wiecej nie dam! Albo moze i 18!!! ;)

Wiec moze potrzebuje seksuologa. Jakiejs terapii." jak już coś to oboje potrzebujecie porady !!! nie on ...

a ja mysle, ze regres ma ok 20-25 lat! Wiecej nie dam! Albo moze i 18!!!" albo 47 albo 15 :D

Super, Regres. taki wiek jest okay" a 33 juz nie jest ok ? :P

Gość beatoosia21
a moze to gej ?