Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkopalam sie troche

Jak wybrnac z tej sytuacji

Polecane posty

Gość wkopalam sie troche

Przegladalam sobie ostatbnio w komorce takie strony o tematyce DD i BDSM. Tak sie zdarzylo, ze akurat moj facet chcial sprawdzic cos w necie jak nie bylismy w domu. Zestresowalam sie, ze przy okazji by znalazl historie przegladanych stron, wyszarpnelam mu komorke i wyczyscilam historie. Nigdy tego nie robilam, pewnie dlatego wydalo mu sie to podejrzane. W kazdym badz razie jest urazony, wciekly moglabym powiedziec i oczekuje ode mnie wyjasnien. Cos tam metnie mowilam, ze chsialam cos zapisac szybko, ze balaam sie ze skasuje. Ale on w to nie wierzy, zreszta ma racje. Nie wiem jak z tego wybrnac nie przyznajac sie co naprawde robilam :(

Gość wkopalam sie troche
nie macie pomyslu? Dzwonil przed chwila i sie pytal, czy przemyslalam sprawe i czy zamierzam byc z nim szczera, a ja nie moge, bo chyba sie ze wstydu zapadne pod ziemie, przez gardlo mi to nie przejdzie. On pewnie mysli, ze go zdradzilam, czy co. Nie wiem, bo nie mowil co mysli, tylko oczekuje prawdy...

Gość wkopalam sie troche
ja wiem, ze smieszne dla innych... Ale ja mam problem na serio. Pomyslalam, ze moze ktos podrzuci pomysl jak wybrnac z tej sytuacji :/

powiedz ze szukalas bielizny erotycznej, taka niespodzianka dla niego :-)

Gość wkopalam sie troche
sprobuje, na pewno skorzystam ;) Tyle, ze pewnie nie uwierzy, bo ja nie nosze, a poza tym nie lubie kupowac w internecie ;) Ale sprobuje na pewno, zawsze to jakis pomysl... Matko, a jak nie uwierzy :( A tak pamietalam zawsze, zeby czyscic historie, zawsze jak wchodzilam na te strony, pierwszy raz mi sie zdarzylo i akurat musial wtedy chciac mojej komorki :/

Ty sie lepiej zastanow co Ty robisz na tych stronach i czemu nie mozesz jemu o tym powiedzieć. Bo jeszcze bedzie tak ze z kims polecisz w bdsm i chlopak bedzie miał.

Gość nie uwierzy
a im wiecej bedziesz sciemniac, tym abrdziej go zirytujesz i odsuniesz od siebie lepiej powiedz prawde, albo chociaz czesc prawdy ale nie tak dosadnie ze jakies bsdm ogladalas, tylko ze po prostu mialas otwarta stronke i sie wstydzilas tego przed nim w to uwierzy i zrozumie twoje zaklopotanie wierz mi ze sciemnainie nic nie da ;)

Gość wkopalam sie troche
Nie polece, bez przesady, takie tam fantazje zwyczajne... Jak mu powiem, ze stronke to bedzie na bank chcial wiedziec wszystko. On nie uznaje polprawd, zwlaszcza ze juz i tak mieszalam ostro sie w zeznaniach... Wlasnie o to chodzi, ze nie umiem klamac, ile razy cos krece to on wie. Ale mi to przez gardlo nie przejdzie, znaczy prawda w tym przypadku :O Straszne, dzisiaj w pracy tak mi szybko godziny ulatuja, zbliza sie nieuchronnie chwila szczerosci. No nie popusci mi heh... A moze. Cos zrobic, zeby jego mysli zmienily tor, heh. Ale co, jak ja o niczym innym teraz myslec nie moge, tylko jak go wiarygodnie oszukac :(

Gość TH is IT PR
co znaczą te skruty ?

Gość wkopalam sie troche
O!! A jakby,m miala jeszcze mojemu tlumaczyc te skroty to chyba juz w ogole by mnie reanimowac musial, bo bym na zawal zeszla :classic_cool: BDSM takie sado maso w lozku. A DD to dodatkowo w zyciu codziennym ;] Ale to tylko fantazje, nic z tego nigdy nie zrealizowalam! To jak ogladanie bajek SF ;)

Gość wkopalam sie troche
zarty, zartami ale stresa mam nieziemskiego :O :/

Gość asdas
nie mozesz powiedziec mu ze nie robiłas niczego czym powinien sie martwic , nie zdradzasz go, tylko cos ogladałas czego sie wstydzisz mu teraz powiedziec ale kiedy bedziesz gotowa to mu to powiesz?

Gość wkopalam sie troche
tak mu powiedzialam teraz jak dzwonil. Chociaz o zdradzie nie wspomnialam, znaczy o tym, ze go nie zdradzalam, bo w sumie on mi tego oficjalnie nie zarzucil. Powiedzialam, ze nie robilam niczego niestosownego, o czym trzebaby bylo rozmawiac. Ale uparl sie wlasnie i koniecznie chce poznac prawde, bo ja na prawde dosc gwaltownie zareagowlam wtedy jak sie rzucilam, zeby mu wyrwac ta komorke, zwlaszcza, ze zawsze zagladal do niej kiedy chcial... :(

Gość a dlaczego mu zwyczajnie
nie powiesz? Nie rozumiem czego sie tu wstydzic.

Gość nie uwierzy
nie no to sie dajesz kontrolowac :p powiedz mu szczerze, ze ogladalas cos o czym wstydzisz mu sie powiedziec, zwlaszcza jak w taki sposob naciska, bo o takich rzeczach to sie rozmawia w milej atmosferze, a nie jak w konfesjonale :p ale nie ma sie czym niepokoic jak dalej bedzie naciskal to jakis nierozgarniety :D

twoj facet pewnie pomyslal ze chcialas wykasowac jakiegos sms'a ciezko Ci bedzie wybrnac z tej sytuacji i na pewno duzo stracilas w jego oczach. Jezeli powiesz mu teraz prawde to i tak Ci raczej nie uwierzy i minie troche czasu zeby odbudowac zaufanie

Gość asdas
twoj facet jest taki ze postawi sprawe na ostrzu noza?;] czyli prawda albo idz w pizdu?

Gość wkopalam sie troche
Nie mowilam mu, ze nie bede o tym rozmawiac bo sie wstydze. Nie daj Boze, by sie wtedy domyslil, ze cos zboczonego ogladalam, chociaz raczej mnie ma za niewinna istote, tak mysle ;) Tez sobie pomyslalam, ze on pomysllal, ze jakiegos smsa kasuje :( Ale nic poki co nie sugerowal. Mysle, ze uwierzylby jakbym powiedziala prawde, bo zawsze wie kiedy prawdy nie mowie, to moze w druga strone tez tak to dziala. A nie moge mu tego powiedziec, bo jak by to wygladalo, nawet trudno mi sobie to wyobtazic (to ze o tym mowie), co dopiero wprowadzic w czyn :O

Gość wkopalam sie troche
Nie, nie powiedzial mi, ze albo prawda albo idz w pizdu ;) Nic nie bylo albo albo. Po prostu oczekuje prawdy. Nie jest w tym oczekiwaniu przykry ale sprawia to, ze ja sama mam wyrzuty sumienia i gryzie mnie to :/

Gość twarda marianna
powiedz, że oglądałas strony erotyczne:) a nie musisz mowic jakie:) A co tam na tym bdsm? wszysyc ubrani w lateks i maski. Zero gołego ciała:) jak żołnierze:) powiedz, że szukałaś kolorowej opaski na oczy, innej niż czarna;) uwierzy:) i powiesz prawdę:)

Gość wkopalam sie troche
jak tak powiem, a nie daj boze zapyta o adres strony? Teraz jak sobie w glowie poukladalam rozne scenariusze, w zaleznosci od wersji odpowiedzi to mi sie zrodzilo tyle watpliwosci, ze w ogole nie wiem jak z tego wybrnac... Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Oj mamusiu, slowo daje, juz tam nigdy nie zajrze jesli on mi odpusci ta prawde teraz 😭

heh powiedz mu wlasnie ze ogladaalas strony erotyczne, a jak zapyta jakie to masz jeszcze troche czasu zeby znalezc jakies w miare normalne :D

Gość wkopalam sie troche
redtube znalazlam teraz... Ale ja nie wiem czy filmy by mi w komorce chodzily... Jakies z obrazkami lepsze by byly. Ale wolalabym w ogole sie troche wybielic, nie wiem czy strony erotyczne (jakie by nie byly) dzialalyby na moja korzysc...

heh powiedz mu ze ogladalas str.erotyczne (powiesz prawde-sama napisalas ze nie umiesz klamac), a jezeli dziala ci redtube to mozesz owiedziec ze ogladalas tam filmiki

Gość wkopalam sie troche
nie wiem czy dziala, musze chyba sprawdzic... Chodzi o to, ze nie wiem czy strony erotyczne to taki mniejszy kaliber mojego "przewinienia" :classic_cool: No ale przynajmniej troche ogolniej... Matko, no teraz niby mi lepiej i cwaniakowac zaczynam ale jak przyjdzie co do czego, to znow spale buraka i bede bakac polslowkami, znajac siebie :O

Gość a ja trochę z innej beczki
a możne pokaż mu właśnie (czy powiedz) po jakich stronach się bujasz. Może zrealizujesz dzięki temu swoje fantazje ;)

hehe to sprawdz :D mysle ze redtube bedzie lepsze od jakis stronek bdsm

Gość ^^-^^
lepiej moze strony erotyczne ze zdjeciami ;>?

ale z jakimi zdjeciami ?? bdsm :D huehue na redtube jest multum filmikow roznych kategori jak zapyta jaki ogladala to moze powiedziec ze nie umie go teraz znalezc