Gość Elle2010 Napisano Maj 13, 2010 Coraz więcej przeróznych zajęć oferowanych jest dla dzieci w przedszkolach i w związku z tym mam do was takie pytanie czy to ile zajęć dodatkowych oferuje dana placówka jest przeważające w ostatecznym wyborze przedszkola dla waszego malucha? Na jakie zajęcia najchętniej zapisujecie swoje dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Lipiec 4, 2024 A polecicie coś ciekawego w Warszawie? Na przykład angielski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pellina 0 Napisano Lipiec 5, 2024 Zapisywanie dziecka na piłkę nożną w tak młodym wieku - to nie ma znaczenia czy to chlopak czy dziewczynka. To są zajęcia ogólnorozwojowe, grupowe z elementami piłki nożnej, więc w takich maluszkach bardzo często są grupy mieszane (i chłopcy i dziewczyny w jednej grupie). Ja od września właśnie planuje swoje dziecko zapisać na takie zajęcia, bo po przedszkolu dalej jest wulkan i chałupę mi roznosi swoimi pomysłami i energią Jeśli chciałabys malucha zapisać na angielski, weź pod uwagę przedszkole anglojęzyczne https://thamesbritishschool.pl/pl Jak Thames British School, dziecko nauczy się języka naturalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach