Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pik-ssi

Problem z niedojrzałym facetem

Polecane posty

Gość pik-ssi

Cześć , mam problemik z moim chłopakiem , który ostatnimi czasy ciągle mnie irytuje... Jesteśmy ze sobą około 3 lat.Dopasowalismy sie idealnie równiez pod wzgledem seksualnym. Na początku była sielanka, pełne zrozumienie. Było i tak jakby jest nam razem super. Jednak ostatnio cos sie pokąplikowało... Przeprowadził sie do mnie i (moich rodziców) pod pretekstem takim ze ma blizej do szkoły(Studiuje informatyke) i wiecej czasu na nauke.Nikt sie nie sprzeciwiał, ani nie chciał ode niego pieniedzy za przebywanie u mnie (logiczne). Jednak po roku czasu zaczełam zauważac pewnie jego dziwne zachowania. Czuje sie jak pan na włościach, nikomu nie pomoze i chyba oczekuje ze skoro gosc to trzeba mu usługiwac. Mało tego jego matka dała mu pieniadze (aby przekazał moim rodzicom) na zycie, jedzenie , prąd itd jednk juz od 3 miesiecy nie widac ich u nas na stole bo sa skrupulatnie przechowywane na zakup nowego auta( pozazdroscił poniewaz rodzicie mnie kupili auto). Poza tym jak kaze mu cos zrobic to rzuca odzwyki "ja moge, nie musze" lub "jak bede chciec" . Mowi ze ciagle ma duzo nauki... a notabene ciagle gra w gierki i narzeka ze mu na studiach nie idzie... pomocyyyyy czy da sie jakos go podreperowac??? naPRAWDE KOCHAM GO i wiem ze on mnie kocha , jak sprawic zeby dorósł, dojrzał....

leniwy,nietaktowny, wygodny ,niedojrzaly i bezczelny ...nigdy sie nie zmieni wiec chyba Was czeka powazna rozmowa

po prostu nie dojrzał, on mysli ze ma wszystko na tacy i mowiac "jak bede chciec" ma na mysli ze wcale tego nie zrobi, a gdyby byl noralnym czlowiekiem dalby te kase Twoim rodzicom bo mi to az bylyby wstyd, wedlug mnie powinnas wprost powiedziec mu o co chodzi, chociaz moze Ci obiecac zmiane ale ta zmiana dlugo nie potrwa, wydaje mi sie rowniez ze on sam musi zauwazyc ze popelnia bledy. co do auta, to ja tez mojemu facetowi zazdroszcze, ze mu kupili ale jakos na chama nie zbieram kasy i jak mama daje mi na szkole to place na szkole a nie odkladam! jak chce odlozyc to niech idzie sobie zapracowac, dla mnie to jeden wielki pasozyt, jak tak bardzo go kochasz to uzbroj sie w cierpliwosc i czekaj az mu te jego widzi misie przejda, bo rozmowa mozesz go zmienic, ale na krotko

a skoro ma caly czas cie splawia to i ty go ignoruj, skoro nie chce tego robic to ty tez nic dla niego nie rob, ja porposi cie o to zebys mu zrobila kanapke albo wyprala skarpetki to powiedz ze tez nie masz czasu, bo musisz obejrzec cos w tv a jak sie uczepi to jak kuba bogu tak bog kubie