Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alusia2020

Włosy

Polecane posty

Gość Alusia2020

Z natury mam rzadkie włosy. Zauważyłam ostatnio, że są takie do niczego. Od miesiąca raz w tygodniu kładzę maseczkę wax do włosów blond. Używam od miesiąca szamponu i odżywki Herbal nie łam włósów.Łykałam też bellisę przez dwa miesiące. Włosy sa takie przyklapnięte.ie mogę z ich ułożyć.Są takie za miękkie.cv Co zrobić aby je wzmocnić???? Może zły szampon i odżywkę uzywam??? Pomożcie.

Gość karoll 26
jelito grube oczyść najpierw. Lewatywa z sokiem cytrynowym. Kur.wa śmiać mi się chce gdy ktoś chce szamponem włosy naprawiać albo jakimiś wcierkami :D Przecież to jak wyglądasz z zewnątrz zależy od higieny wewnętrznej. Jakości krwi odpowiada za jakość włosów. Jeśli nie masz lśniących włosów to masz krew nieczystą. Ssij olej słonecznikowy przez 20 minut codziennie przez 2 miesiące. Z resztą pewnie nie masz też naturalnych rumieńców na twarzy i masz czerwone oczy. Jeśli masz sińce pod oczami to przeczyść wątrobę. Wtedy zobaczysz jaki będziesz miała gąszcz :)

Gość miesiąc to za mało
na efekty. U mnie pojawiły się dopiero po prawie roku (też wax, dobry szampon i coś do łykania), ale za to włosy są teraz super. Cierpliwości więc!

Gość karoll 26
ale o co chodzi --- żelazo , miedź i przede wszystkim CYNK !!!

Krwisto... nie wiem czy skumalas temat... jak nie to cie oswiece... dziewczyna ma problemy z mala iloscia wlosow i ich zlym stanem i raczej w doopie ma ile Ty ich masz na glowie :)

Gość Alusia2020
Do miesiąc to za mało. A jakie tabletki łykasz??? co polecasz????

Gość karoll 26
krwisto chciała wzbudzić w niej zazdrość :D

Gość karoll 26
alusia , nie łykaj tabletek !!! ZINCAS FORTE są dobre ale nie łykaj tabletek bo wątrobę spierdolisz. Będziesz miała 50 lat to zaczniesz łysieć zobaczysz !!!

Gość może po prostu
krwisto , więc to nie Twoje zdjęcie w stopce masz? bo dziewczyna ze zdjęcia raczej nie ma gęstych włosów tylko jakieś przyklapnięte cienkie kłaki...

Gość karoll 26
coralick -- blondynka to blondynka :D

Gość miesiąc to za mało
Teraz już nie łykam - to była silica lub taki najzwyklejszy skrzyp. Kupiłam na poprawę kondycji paznokci, a efekty zobaczyłam na włosach. No i zero prostownicy! Ostatnio moja fryzjerka zrobiła wielkie oczy, jak złapała za moje włosy - tak się poprawiły. Ale trzeba na to czasu i wytrwałości. I jeszcze zaczęłam rzadziej farbować.

Gość Alusia2020
To co mam wybrać silica czy skrzypowitę.. A jak długo łykałas???

Gość kup dobry balsam
po 1 zmien szampon i odzywkę przestan kłaśc waxa włosy oklapły bo są przeciązone po 2 dobre strzyzenie to podstawa

Gość jak są przyklapnięte to znaczy
ze za duzo odżywek używasz i za czesto belisse łykaj dalej tego szamponu i odzywki nie znam jezeli stosujesz odzywkę herbal przy kazdym myciu , to ogranicz to do raz na kilka myc

Gość miesiąc to za mało
2 miesiące i miesiąc przerwy. I tak 3 serie. Wax obciąża, gdy się go używa, ale potem efekty są. I zgadzam się, że ważne jest odpowiednie obcięcie.

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: 1)sylvie2@onet.eu 2) secrethair4u@onet.eu< br /> 3) nr tel. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM