Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karkatka

MÓJ FACET WOLI

Polecane posty

Gość karkatka

oglądać telewizję i siedzieć przed komputerem niż posiedzieć ze mną, pogadać o ważnych sprawach (bo takich mamy wiele do omówienia). Dla niego ważniejsze są najnowsze wiadomości niżja. Chce rozmawiać i pobyc ze mna, ale najpierw te jego hobby. Dlatego postanowiłam że znajdę sobie kogoś kto będzie chciał ze mną rozmawiać i poświęci mi czas. A on... niech sobie siedzi, niech robi co lubi,a ja już nie będę narzekać :)

Gość no i racja jakbym siebie
czytala.Moja rozmowa z facetem wyglada tak ze ja mowie a on oglada telewizor i sie na mnie wscieka ze co ja chce..on pracuje i nawet sobie telewizji ogladnac nie moze bo ja gadac chce...a potem jak chce pogadac jak skonczy ogladac to mowi ze jest juz zmeczony i zebym juz dala sobie spokoj:(ppo prostu super...tak jest od roku...ale powiem tyle mam juz dosyc olewania i szukam mieszkania,ciekawe jak zareaguje jak mu powiem ze sie wyprowadzam i czy tez bedzie sie gapil w ten tel?pewnie tak ale mam to w dupie i zycze powodzenia nastepnej frajerce ktora z nim bedzie:)

Masz jakieś hobby? Zainteresowania? "Dlatego postanowiłam że znajdę sobie kogoś kto będzie chciał ze mną rozmawiać i poświęci mi czas." ? Kogoś w sensie kogo? :D

Gość karkatka
On twierdzi że wyolbrzymiam. Przypomina sobie o mnie kiedy już nie ma co czytać albo oglądać,a wtedy to już mam gdzieś jego towarzystwo. Do tego on nie pracuje, ale nie jest na moim utrzymaniu. Mieszkamy razem. Watpie by sie zmienil, bo jest juz troche po trzydiestce. Ja chce mężczyzny a nie chłopczyka.

Gość karkatka
Mam zainteresowania ale nie poświęcam im każdego dnia po kilka godzin. Wolałabym pielęgnować związek, ale jak mam to robić skoro facet okazał się... nie powiem kim. Dobrze jednak jest zamieszkać razem przed ślubem :) No nic, szukam towarzystwa :D

Ja chce mężczyzny a nie chłopczyka. poszukaj wiec mezczyzny :D

Gość sdfsdfsdfsdfs
regres haha

Jeśli wątpisz w sens istnienia takiej relacji to nie ma sensu w niej tkwić. Zwłaszcza, że nie potraficie się komunikować gdy chodzi o rzeczy istotne (przynajmniej tyle zrozumiałam z pierwszego posta), a i zapewne o zwykłych codziennych sprawach może nie gadacie-a to prowadzi donikąd. Jeśli chodzi o czas-ja bym nie miała nic przeciwko hobby, sama lubię mieć czas po prostu dla samej siebie, gdzie robię to co lubię i co mnie odpręża, odpoczywam przy tym. Co nie oznacza, że ma to być kosztem "zdrowia związku". Dobrze jest mieć z partnerem "coś wspólnego"--> coś co robicie razem i jest wasze, to zbliża. Owszem mogą być to rozmowy, ale jak dla mnie nie o pierdołach ("bo Kasia sobie to sru tu tu"), ale o czymś co pobudza jednak intelektualnie.

Gość karkatka
Cu-Kru Pu'Dru ---- > masz racje i tak chcialabym by wyglądał mój związek. Daleko mu jednak do tego.

Gość e_
Tak jakbym czytała o swoim facecie, który nie potrafi żyć tak samo bez tv i kompa, gdzie wiecznie sa nowe sportowe wydarzenia :O

Dziewczyny, a to czasami nie jest tak, że faceci z gadania o pierdołach wolą właśnie tv, komputer i sport? Pogadaj z nim o tym o czym on lubi gadać a nie o ty, że koleżanka w pracy to ma nowy kolorek paznokci...

Dziewczyny, a to czasami nie jest tak, że faceci z gadania o pierdołach wolą właśnie tv, komputer i sport?" faceci tez gadaja o pierdołach :D ale pod warunkiem że jest mnóstwo alkoholu i nie ma koło nas naszych kobiet ... :P