Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa i zalamana

Facet mi dzisiaj rano powiedzial

Polecane posty

musisz zrozumiec dziewczyno, ze jesli on chce od ciebie odejsc to i tak nic nie zmienisz, a jesli nie chce to swoja zazdroscia i analiza moze mu taka decyzje podsunac inna sprawa, ze twoj facet to kretyn :-)

Gość kasandraaaaaaaaaaaaaaaaa
zawsze szczery - autorko tego to nie słuchaj. Z tego co tu można wyczytać to rzeczywiście mega palant z niego... Takimi osobnikami nie zawracaj sobie d u p y !!! A tamten skoro tak Ci powiedział to wydaje mi sie że jak by mu zaproponowała żeby do niej wrócił to by do niej od razu poleciał,,, znajdź sobie kogoś bardziej wartościowego !! Widocznie on nie jest Ciebie wart !!

Gość pamietaj te dni !
No Masz rację zostaw go !!!!!!!!!!!!!!! niech sobie wróci do byłej skoro tak o niej myśli !!!!!!!!!

smutna i załamana powiedział to, ale nie tak wprost jak tobie, on był tak w nią zapatrzony, że zrobiłby dla niej wszystko, wiem że to ona go zostawiła on by z nią był. Od zerwania był sam 2 lata. Odpuścił ją sobie, ale gdyby nie zerwanie brnął by w ten związek. Tylko że moj zdaje sobie sprawę z tego jak dziwny był to związek i jest pewien ze do niej nie wróci. Na pytanie czy gdyby nie było mnie, czy chciałby do niej wrócić, stwierdził stanowczo że nie. Mowi ze kiedyć na myśl o niej czuł wściekłosc a teraz nie czuje nic. Jest mu obojetna. I to mi wystarcza, nie bede rozpamietywac przeszlosci.

zawsze szczery "zapytaj go wprost, czy gdyby mogl to by do niej wrocił? hahahahahaha" co w tym śmiesznego? masz problem z bezpośrednimi pytaniami??

co w tym śmiesznego? masz problem z bezpośrednimi pytaniami? to rownie debilne pytanie jak - kto byl lepszy w lozku ja czy byla? jesli powie, ze byla - no to wiadomo jaki efekt, jesli powie, ze ty to zaczniesz sie zastanawiac czy mowi prawde KRETYNIZM

DrżącPorankiem (niepodam@wp.pl) Aczkolwiek, może być i tak, że chciał Ci rzucić komplementem ale mu po prostu nie wyszło? Nie, tego jestem pewna, że to nie miał być komplement :O kasandraaaaaaaaaaaaaaaaa zawsze szczery - autorko tego to nie słuchaj. Z tego co tu można wyczytać to rzeczywiście mega palant z niego... Takimi osobnikami nie zawracaj sobie d u p y !!! Autorko na dobre Ci wyjdzie jak posłuchasz co on do Ciebie pisze... tylko trzeba jeszcze ruszyć głową i pomyśleć.

Gość zawsze szczery odpowiesz mi na
pytanie?

to wcale nie to samo pytanie, jeśli mam jakaś wątpliwość to ja wyjaśniam, wiem kiedy kłamie a kiedy jest szczery

Gość smutnaaa i zalamana
no i lawina poszla. wlasnie ja znalazlam na nk - mlodsza, ladniejsza :O na co mi to bylo? :O

Gość jghgfhhhffh
Ja nigdy nie rozmawiam z facetem o byłych (jego czy moich). Co mnie to obchodzi?

hmmm nie prowokuj teraz dopiero ją znalazłaś na NK?wcześniej cię to nie interesowało?

Gość smutnaaa i zalamana
no teraz sama sie nakrecilam. ale skoro tak mi mowi o 4 latach nie bycia z nia (dodam ze przez te 4 lata byl sam, az do poznannia mnie) wiec cholernie musial ja kochac. a ona probuje teraz zlapac z nim kontakt, bo mi mowil. i ze ignoruje podobno ja. ciagle mysle i mysle :O masakra. :(

Gość smutnaaa i zalamana
no interesowalam sie, z kim byl ale nie szukalam jej wczesniej bo i tak byla o nia zazdrosna z tonu jaki o nia opowiadl i powstrzymywalam sie przed znalezieniem ja na portalu. a przed chwila to zrobilam i sie jeszcze bardziej zalamala. ja przy niej to kwasimodo :( :O

Gość nie nakrecaj sie
bo to nie ma sensu ,ja tez tak robilam i nerwy sobie szarpałam tylko , dałam sobie spokój bo w końcu zrozumiałam że on mnie kocha ,ze mną chce wziąć ślub i ze mną będzie miał dziecko

Gość smutnaaa i zalamana
prawie pol roku....

Gość smutnaaa i zalamana
a mozecie myslec co chcecie. nawet ze to prowokacja. niestety tacy zeswirowani ludzie tez istnieja jak ja :( 😭

Gość kornelia makuszynska
to wklej zdjecie, my pomozemy:classic_cool:

"sama się nakręcasz" jak tacy jesteście mądrzy to pomóżcie się "odkręcić" jak się zacznie o tym myśleć to nie tak łatwo przestać, wszyscy się tylko mądrzą trzeba było trzeba było