Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ck in2u

dzisiaj dowiedzialam sie jaka moj chlopak ma ksywe...

Polecane posty

Gość ck in2u

spotkalismy sie dopiero kilka razy, i on mi sie bardzo podoba, zarowno pod wzgledem fizycznym, jak i charakteru. we wtorek pierwszy raz pojechalam do niego. gdy szlismy do niego, to jakies chlopaki z bramy obok zaczeli sie nabijac, cos, ze "Lodziarz ma dziewczyne..." potem jeszcze cos pokrzyczeli w stylu "pałkarz" itp. obojgu nam zrobilo sie strasznie glupio, ale jemu chyba bardziej.cale spotkanie bylo potem jakies takie do du.py. powiem szczerze, ze rozwalilo mnie to przezwisko i mysle o tym caly czas. pytalam znajoma z jego dzielnicy i ona potwierdzila, tak wlasnie na niego mowia!!! no masakra jakas. pytalam czy wie, skad sie wziela ta ksywa, ale ona sie tylko smiala, ze nie wie, ale pewnie cos w tym jest... jest mi cholernie przykro, bo sie zauroczylam. wiem, ze tylko glupie przezwisko, ale mimo wszystko... nie moge przestac o tym myslec i przyznam, ze troche sie zmienil moj stosunek do niego. pomozcie...

pedałem jest? chyba nie, skoro z toba sie spotyka. poza tym piszesz tak, jakbyś facetow nie znała, zawsze jakas głupotę wymyślą, gorzej tylko jak ona się przyjmie.

Gość ygyiugyufg
hehe, w moim mieście również jest chłopak na którego mówią lodziarz :D I to jest po części moja i moich koleżanek zasługa. Miałyśmy z nim zatarg, i puściłyśmy w obieg pewną plotkę, po której otrzymał te zacne miano :D

Gość ck in2u
no ja tez tak pomyslalam, ze tak to juz jest w blokowiskach. jeden cos wymysli, a reszta szybko podlapuje.

Gość ahahahahaha
u mnie tez jest lodziarz, hehe. wychodzi na to, ze to calkiem popularna ksywka meska

Gość 7 na 10
dobrełe, prostełe:classic_cool:

Gość ygyiugyufg
A zapytałaś chłopaka, czy wie dlaczego tak na niego mówią?