Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonatoniezabawka

chce walczyć o miłość!!!!

Polecane posty

Gość żonatoniezabawka

Tylko jeszcze nie wiem jak :( jestem z moim facetem 7 lat i ostatnio wieje w naszym związku chłodem :( większe zainteresowanie okazują mi faceci na ulicy niż mój :( jest miły tylko wtedy gdy ma ochotę na sex. ręce mi już opadają :( co ja mam robić?

Gość sunny sunny day
Na chłód polecam gorącą kąpiel

Gość toninka
Moj mąz wczoraj wieczorem powiedział, ze wzbudzam w nim tylko złość i irytację. Zadnych innych uczuć do mnie nie ma. O miłości moge zapomnieć. Chce życ ze mną, ze względu na dzieci :-( A ja go strasznie mocno kocham.

Gość żonatoniezabawka
zawsze szczery oczywiście że z nim dyskutowałam ale on mówi ze nic się nie zmieniło że kocha mnie ale życie to nie randka i już nigdy nie będzie jak dawniej.Przyznam że trochę mi się smutno zrobiło choć nie oczekuje że będzie mnie wiecznie na rekach nosił :P ostatnio jego kumpel powiedział mi ze ślicznie wyglądam pytam mojego faceta a ty kochanie co myślisz ładnie mi w tej sukience a on: no przecież już słyszałaś... zrobiło mi się przykro jak zostaliśmy sami powiedziałam mu co czuje a on że musiałby codziennie mi mówić to samo bo przecież wiem ze podobam się facetom :( ale ja chce jemu się podobać chce czuć że jemu zależy... :(