Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia23lataa

dlaczego faceci lubią takie wychodzone szkapy?

Polecane posty

Gość julia23lataa

już nie raz się w tym spotkałam ,że faceci lecieli na chude wręcz wychudzone dziewczyny.. a te puszyste maja nie raz poważny problem np ja ; / i dziwić sie ,że tyle anoreksji jest.. niby chudosc jest już nie modna, a jednak dalej chetniej wybierają chude. czemu tak jest? czy normalna dziewczyna lekko przy kosci nie może byc atrakcyjna?

Gość julia23lataa
z twarzy jestem ładna wiem o tym , a często moje chude koleżanki brzydsze ode mnie wygrywaja np w klubach itd

"wygrywaja" w klubach :O Jak tak się sobie nie podobasz, to weź się za siebie a nie plujesz jadem

Gość julia23lataa
to czemu zwykle do tych szczupłych zarywają? nie mam jak sie wziać za siebie bo z natury jestem ,, gruboscista" i nigdy szczuplo wyglądac nie bede. poza tym i tak jem naprawde malo trochę powyzej 1000 kalorii albo czasem i mniej niż 1000

Gość TWARZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ja też - ważyłam kiedyś prawie 80 kg przy wzroście 170 cm i nie raz wygrałam z chuda koleżanką ( nawet w czasach liceum ). nie mam tu na myśli powaznej otyłości, bo to ani nie zdrowe ani nie atrakcyjne. Mam kolezanke, która waży ponad 100kg, i z buzi niby ladna, ale twarz zalana tłuszczem rzadko kiedy się podoba

Gość jghgfhhhffh
Szczupła NIE RÓWNA SIĘ anorektyczka

Gość ładnie ubrany czyli jak
Ja myślę, że faceci - zresztą jak i kobitki - nie lubią skrajności. Nie polecą ani na kości, ani na słoninkę ;) Większość lubi, gdy kobieta ma kawał cyca i kawał tyłka, eleganckie wcięcie w talii, zgrabne nogi. Tyle, że ten "kawał cyca/tyłka" nie oznacza wylewającego się tłuszczu, a "zgrabne nogi" to nie dwa patyki. Także największe branie moim zdaniem mają kobiety proporcjonalnie zbudowane z BMI w granicach zdrowej normy (tak około 21-22).

leca na chude ale zastasnow sie czy te panny nie sa tylko na jedna noc:) zastanow sie czy wolisz faceta na stale czy byc przepukana i zapomniana:D powiem tak: sama figura sie nie liczy:) tak wiem banalne:) a propos twojej nibydiety:) twoj organizm przyzxwyczail sie do takiej ilosci kalorii jaka spozywasz:) zwieksz ja do chociaz 1500:) a ile wazysz? moze nie jest tak tragicznie?

Gość julia23lataa
mam 165 cm wrostu i waże 62 :/

Gość oj chyba kompleksy macie
moi znajomy w wiekszosci maja normalne dziewczyny, nie za chude nie zagrube ... takie w sam raz.

Gość meski punkt widzenia
jako facet postarm sie odpowiedziec. Bo nie maja kompleksow, sa pewne siebie i nie pluja jadem na innych tylko dlatego ze ci inni sa 'inni'. A pierwsza odpowiedz jaka mi przyszla do glowy to: bo znaja zasady ortografii!

hmm no z tym podrywanim to jest tak żę faceci lubią seksowne i pewne siebie kobietki a to można wydobyć z każdej tylko trzeba uwieżyć w siebie, waga nie ma z tym nic wspólnego ( no chyba ze sie waży 30kg poza granice normy) mam koleżanke która waży 70 kg i ma 168 cm a w klubie nie może opędzić sie od menów :) jest naprawde zadbana i umie sie super ubrać. Nie jedna szkapa może jej pozazdrościć. A pozatym chłopaki lubią dziewczyny przy kości , jak mówią jest za co zlapać :) hihi

Gość dlskldfjhvocvlhvfx
naucz się odróżniac osoby wychudzone od osób szczupłych. wychudzenie wychodzi z mody, a szczuple zawsze sie podobaly i beda podobac. wez sie za siebie a nie jade plujesz

hehe julka ja mam 164 i waże 65 :) a ma dżamprezach zawsze ktoś do mnie udeża :) nie martw sie wagą tylko zadbaj o siebie, ladnie sie ubierz i uśmiechnij sie bo nic tak nie dziala jak uroczy uśmiech :) i jeszcze taka rada: noś obcasy to optycznie wyszczupla :) no więc głowa do góry wyprostuj sie i każdy jest twój :)

Gość jakajakajaaaa
Z ta pewnościa siebie to nie do końca prawda. Jesli kobieta jest seksowna i pociągająca to nawet lepiej gdy jest niesmiała,bo faceci takie lubią:) No chyba,ze na jedna noc to musi być bardzo pewna siebie:P

Gość jghgfhhhffh
"leca na chude ale zastasnow sie czy te panny nie sa tylko na jedna noc zastanow sie czy wolisz faceta na stale czy byc przepukana i zapomniana" Czyli szczupłe, zgrabne dziewczyny są na jedną noc, a tłuste paszczury na całe życie? :D

eeeeeee:) i czego panikujesz:) kobito:) ja rozumiem 80-100 kg ale 65:) przeciez mozesz zgubic to 5 kg bez problemuskoro masz kompleksy:) ja waze 60 przy wzroscie 170 i jakos nie robie z tego tragedii:P jak to sie mowi:p jakim mnie Boze stworzyles takim mnie masz:) i kropa:)

Gość dlskldfjhvocvlhvfx
leczcie sie. ja mam 164cm wzrostu i waze 60kg. jesli uwazacie ze takie parametry ma osoba "przy kosci" to naprawde idzcie sie leczyc.

Gość biale okulary1597
ja waze 70 kg, 165 jestem wiadomo troche grubsza, mam spore piersi itp ale jestem ładna i zawsze sie wszystkim podobam, nie mam problemow z otyłoscia, chcac nie chcac, jakos dobrze mi do te kg rozkładaja, ale szczerze moja waga najbardziej przeszkadza dziewczynom...

Gość dfjkklll;ghjk
faceci wola szuple dziewczyny bo chca zeby kobieta u ich boku czula sie bezpiecznie Rozumieta:D?:P

Gość dlskldfjhvocvlhvfx
moze u autorki problem jest gdzie indziej a nie przy wadze. hehehe

oj zaczynacie generalizować :) pewność siebie można okazywać na różne sposoby nie od razu dupą wywijać jakby sie maiał taką chcice że duposko rozsadza :)

"leca na chude ale zastasnow sie czy te panny nie sa tylko na jedna noc zastanow sie czy wolisz faceta na stale czy byc przepukana i zapomniana" Czyli szczupłe, zgrabne dziewczyny są na jedną noc, a tłuste paszczury na całe życie? :) nie o to mi chodzilo:)

Gość biale okulary1597
zgadzam sie, autorka ma problem gdzie indziej.. heh no a czasem ktos jak wazy 50 moze byc brzydki jak noc listopadowa a czasem 70 kg moze bys ktos ładny, zalezy prawda, nie tylko od wagi, wiadomo 100 kg to sie juz nie podoba, tylko sie akceptuje hehe

Tez wole szczuple, ale bez przesady. Otyle osoby sa same sobie winne, ile za dzieciaka jadlas slodyczy, ile sportu obecnie uprawiasz, malo kalorii w diecie to nie wszystko. Pozniej placza na forach ;/

Gość Letitia90
Oj dziewczyno, głupie pytanie zadajesz!!! To tak samo jakby spytać dlaczego kobiety wolą mężczyzn wysokich lub średnich zamiast tych niskich??? Bo to jest oczywiste, że ten wyższy mężczyzna lepiej wygląda i to samo odnosi się do wagi. Spójrz sobie na szczupłą, zgrabną kobietę, a później na tą jak to ty delikatnie nazywasz "puszystą". To wiadome, że szczupłe dziewczyny są atrakcyjniejsze i nie ma tu nad czym się rozwodzić. Także proponuję albo wziąć się za odchudzanie albo jeżeli faktycznie w twoim przypadku jest to niemożliwe to staraj się wykorzystać swoje inne atuty do uwiedzenia mężczyzny.

Gość julia23lataa
bo nie raz mi już mówili ,że jestem ladna itd i to całkiem obce osoby... a mam koleżankę chudą i pewną siebie ( może w tym jest przyczyna) ktora twarz ma nie ladną tak obiektywnie bo ma małe oczy , duży nos taki orli... a nie może się od facetów opedzić

ja jestem szczupła a faceta mam 2 lata. Nadal Twierdzicie,że TE ZGRABNE są na jednorazowe przepukanie?!