Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia23lataa

dlaczego faceci lubią takie wychodzone szkapy?

Polecane posty

Gość wymodeluj
sobie ciałko! Ja mam 172, waze 59-60 kg mam duza pupe, ale co z tego xD jest wyrzezbiona i przecacy! a znam dziewczny ktore z pozoru sa chude a jak sie blizej przyjzec to sama galaretka! Zacznij na areobik chodzic, dla własnej przyjemnosci. Ja schudłam w poł roku 5 kg, a dietą się nie katowałam.

Gość wymodeluj
i tez mam faceta od 3 lat. Na początku byłam chuda, potem przytyłam teraz znowu schudłam. I generalnie nei zauwazyłam zeby kochal mnie mniej lub bardziej w zaleznosci od tego ile mam sadła

Gość no wlasnie ostra
wez sie za siebie a nie plujesz jadem:D na zeby aparat bo podobne do bobra masz zebiska ,uda jak slupy cwiczenia jakies proponuje,owlosnienia tez z ryjca mozesz sie pozbyc np stosujac wosk:P👄 rady jak dla ciebie za darmo....

Gość dlskldfjhvocvlhvfx
ok, ze wszystkim się zgadzam. ale nie z tym, ze dziewczyna 60 -65kg jest puszysta czy gruba!!! to są normalne i szczuple laski.

Gość jghgfhhhffh
Niektóre baby są beznadziejne... zapuszczają się, tyją i mają pretensję do facetów, że ich nie chcą :O Porąbane. To tak jakby mieć do kogoś pretensje, że woli czekoladę od gówna. Miłe panie, czas wziąść się za siebie, a nie zrzucać swoje niepowodzenia na niczemu winnych mężczyzn P.S. Jestem kobietą

Gość drogie panie:)

Czyli mam rozumieć,że przy wzroście 170cm i wadze 50 kg jestem jakąś anoreksją,która męczy się drakońskimi dietami i spędzia mnóstwo godzin ćwicząc?:)

Ja uważam,że trzeba się zaakceptować takimi jakie jesteśmy. Co z tego,że ja jestem szczupła,skoro praktycznie nie mam biustu i ogromne biodra.:D Ale zawsze szukam w tym jakichś pozytywów.:) Nie zawsze można zrzucić kilka kilo,niektórzy po prostu mają takie geny,że się nie da. Tak jak ja np mogę jeść wszystko i nie mogę przytyć.