Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polalaskakowalska

zgwałt na 8 latce !!!!!!!!SZOKE! tylko w uk takie rzeczy

Polecane posty

Gość polalaskakowalska

http://wiadomosci.wp.pl/kat,119074,title,8-letnia-dziewczynka-zgwalcona-przez-dwoch-10-latkow,wid,12261982,wiadomosc.html?ticaid=1a284 8-latka dziewczynka została zgwałcona przez dwóch 10-latków na placu zabaw w zachodnim Londynie. Właśnie rozpoczął się proces w tej sprawie - podaje BBC. Do gwałtu doszło w październiku 2009 roku. Dziewczynka została zgwałcona na placu zabaw. O zdarzeniu powiedziała później swojej matce. Kobieta poszła szukać starszej córki po tym, jak młodsza wróciła do domu sama. W czasie poszukiwań zapytała 5-latka, który bawił się z jej córkami na placu zabaw o starszą dziewczynkę. Przyznał, że widział ją z chłopcami i dodał, że „jeden z chłopców zranił dziewczynkę. CO ZA ZWIERZETA Z TYCH BRYTOLI!!

po pierwsze nie obrażajmy zwierząt, po drugie w Polsce też są niezłe kwiatki, to wina systemu, durnoty pokazywanej w telewizji, durnych gier, brak nadzoru ze strony rodziców, brak dyscypliny, obsrywanie się z gównażeria bo przecież jest bezstresowe wychowanie, kiedyś dzieciaki dla przykładu szanowały nauczycieli a teraz? szkoda gadać

Gość nie widze nic dziwnego
nieważne jaki kraj, jaka edukacja, ważne że jest popęd i trzeba go rozladować...dzieci powinny byc uczone masturbacji tudzież mogli ich zabrac rodzice na dziffki żeby sobie chlopcy ulzyli

Gość twarda marianna
to wina tego, że luzie 3 latkom mówią o sexie..to głupota... Za moich zasów dzieci i swoim ciele dowiadywały się jak miały 10-11 lat. A o sexie to jak mieli 13-15. I widze że moje pokolenie nie było pokoleniem galerianek..gwałtów itp... dalej tak róbcie juz niemolwętom mówice o sexie...narzadach itp... jak dla takich chłopców..to z wyskoka kara...10 lat? to jeszcze dzieci..mentalnie chyba na pizomie 8 lat... szkoda, ze 8 lat nie dostał dorosły gwałciciel który wiedział co robi!!!..albo inny dorosły gwałciciel..zawsze dostają 2-3. mam nadzieje, że bedzie odwołanie. dlaczego ten 5 latek? nie wołał pomocy??? nie zwołał kogos dorosłego? jak sami widzicie wiedział zdawał sobie sprawe ze oni zrobili jej krzywde...i co jego tez ukarac? na rok wiezienia?? to są dzieci....i ponosza winę za głupoty propagowane przez psychologów, sexuologów i rodziców..jak widzę książeczki dla dzieci wiek 3 lat o narządach..to mnie skręca... dziecko ma swój świat..o sexie za wczesnie by mu mówic..bo potem efekt jest taki, że dzieci pokazują sobie nawzajem narządy- wiem od matek...bawią się..klną...przy tym..i nieraz dochodzi do sexu miedzy nimi..dobrowolnego..6 i 8 lat..8 i 10 lat itp...jakby nie wiedziały co to sex..chodzi o współżycie..a tylko o budowie swoich narządów byłoby lepiej. dla nich! dziecko małe to głupie dziecko..i głupie pomysły mu w głowie..

Gość twarda marianna
za moich czasów..chłopcy dopuszczali się podnoszenia spódniczek..by zobaczyc majtki..ja chodziłam w spodniach. jak zobaczyłam co wyprawiają..Ale..muszę stwierdzic, że rekacja innych dzieci..była natychmiastowa..zaraz ich wyzywały co robisz głukpu itp...A dziś? panuje znieczulica na czyjąś krzywde...