Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszenka

Dziewczyny leczące się u dermatologa-ednokrynologa.(trądzik)

Polecane posty

Gość myszenka

Hej :) przejżałam forum i jakoś ne znalazłam odpowiedzi na moje pytanie , dlatego mam nadzieję ,że nikt nie będzie miał mi za złe ,że założyłam ten wątek . Chodzi mi o to iż wiele osób ma problemy z trądzikiem i nie zawsze potrafi sobie z tym poradzić (wiem jak to wpływa na psychike;/) masakrycznie i szukałam w necie ,ale jakoś nie znalazłam porady dotyczącej tego iż , czy np oosba która ma trądzik i chce zrobić sobie badanie horomonalne bo może się okazać ,że to z tego jest trądzik co pierwsze powinna taka jednostka zrobić ? Ja np nie wiem;/ mam iść do dermatologa i prosić i skierowanie czy jak? np byłam u moje gina i mowie chce badania hormonalne to ten mi gada ,ze nie :| no to fajnie chcialabym wyleczyc wstretny tradzik zroibc badania hornomalne i dobrac piguly antykoncecpyjne jak nalezy czytałam ,że jest to bardzo dobra metoda jednak kosztowna ... dobra ja juz chyba na moj pysczol wydalam z 5 .000 lekko ;/ moze doradzicie dziewczyny ktore macie z tym stycznosc gdzie jest taki lekarz albo co robic ja mam tabletki anty ale bez zandych badan i cera jest masakryczna dlatego chcialabym zrbic te badania. Bardzo prosze o pomoc ! Buziaki

Gość motylem jestem...aa...
A byłaś w ogóle u dermatologa?

Gość myszeeenka
no byłam byłam i to żeby u jednego;//

a jakie bierzesz tabsy ? badani zrób prywatnie próby wątrobowe resztę powiedzą ci w laboratorium

Gość myszeeenka
biore sylvie 20 i chodze prywatnie do gina ale on jak zpaytalam o badania powiedzial ,ze nie trzeba;;/ to co ja ma zrobic jak zalatwic te badania>??