Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloncia2

kto ma dzisiaj totalne lenistwo?

Polecane posty

Gość szaloncia2

wstalam po 6, odpalilam kompa i do tej pory nic nie zrobilam;-( wypilam tylko kawe, zjadlam pare ciastek, spalilam pare fajek.... normalnie wkurza mnie to moje lenistwo....

ja mam tak samo ale zwalam to na pogodę :D w sumie lubię jak pada deszcz i jest szarówka ;)

mi sie nawet po fajki nie chce iść:)

Gość ja mam notoryczne
wstalam po 6, odpalilam kompa i do tej pory nic nie zrobilam;-( wypilam tylko kawe, zjadlam pare ciastek, spalilam pare fajek.... normalnie wkurza mnie to moje lenistwo.... No widzisz, nawet pisać mi się nie chce, zresztą co tu pisać, jak u mnie dokładnie to samo :-D

Gość ludzie wy nie chodzicie do
roboty?ale wam zazdroszczę jeśli tak

Gość kornelia makuszynska
ja takze sie dzi lenie,mam za soba 2 dni pracy po 12 godzin i dzis mnie wszystkie gnaty bola pieprze to zostaje w domu:(

Gość szaloncia2
aaa i jeszcze wyslalam pare cv....:p

no ja jutro i pojutrze znow po 12 godzin wiec chce sie zregenerowac nastawilam pranie i mam w planach jeszcze ogarnac chalupe

Gość szaloncia2
nie ma co zazdroscic ze sie siedzi w domu....juz tak siedze 1.5 roku....doopal mnie juz boli od tego siedzenia.....

Gość ja mam notoryczne
Ja oficjalnie się uczę :-P A nieoficjalnie - rozłożyłam książki, oglądam "Rodzine zastępczą" i odświeżam kafe

szaloncia a czemu tak dlugo na tej dupie siedzisz:P

Gość szaloncia2
oficjalnie to ja sie ucze:p sesja niedlugo....:P a nie pracuje bo chyba mam za duze wymagania.....

Gość ja mam notoryczne
przy moich 50 kg to mogę się obżerać do woli. :-P Właśnie zaczęłam.

Gość szaloncia2
nie to ze nigdy nie pracowalam bo pracowalam i mialam niezla posadke ale musialam zrezygnowac....(tak zycie sie potoczylo)..... chwila przerwy....myslalam ze cos znajde a tu zonk....ciezko o dobra prace....wiec narazie konczy sie na rozmowach i wysylaniu cv....:-(

Gość szaloncia2
obzerac sie to sie obzeram ale i tak nie tyje:P....maz zadowolony bo przynajmniej w lozku "lekko" nam sie "wspoldziala"...:P

Gość takasobiejednatam
ja też się lenię nie poszłam na poranne zajęcia, a resztę odwołali bo godziny dziekańskie, bo piknik jest, a jutro juwenalia :D Więc niby sie uczę na przyszły tydzień, ale jeszcze nie zabrałam się do tego. Normalnie to bym poćwiczyła, ale dzisiaj dzień regenracji, a w ogóle to zjadłabym czekoladę, ale też nie mogę, to siedzę przed kompem i słucham muzy :D:D

Gość szaloncia2
przed przyjsciem mojego ogarne raz dwa chate, cos ugotuje na szybko i opowiem jaki to mialam "ciezki dzien":P:D...a co...niech chlopczyna nie mysli ze mialam lenia:P poza tym mysle jak i co wykombinowac by otworzyc jakis wlasny biznesik....z forsa nie problem cos by sie wykombinowalo ale zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac... Poza tym byloby fajnie moc robic u siebie nie?

Gość faktura korygująca
to ja jestem nielepsza. o 15 koncze prace,mialam wystawic ok 500 faktur a jestem przy 45 :D od rana. Tak mi sie nie chce,ze nie moge. Wlasnie slucham w Trojce kabaretow;P:P

Gość szaloncia2
i ja dalej nic nie zrobilam:P...zjadlam jeszcze loda:D i wypilam druga kawe:P

Gość gość
Ja., nie mogę się zabrać do żadnej pracy I jak widzę mojego faceta całe godziny z gazetą i krzyżówki to mnie trafia szlak ,zbieram się I szyję nie ma gorszego jak chłop leń,

Gość gość
Ja mam dziś małe lenistwo ;-) mąż namawiał nas na wyjazd na weekend, morze najlepiej, ale popatrzyłam na pogodę i wyobraziłam sobie niekoniecznie fajny weekend a droga dłuuuga. Zostaliśmy w domku. Gotuję, piorę, ale mam też czas na komputer, książkę. Dzieci zajęły się, mąż pojechał na grzyby a ja mam spokój.

Gość goscmirka
Czasem mam lenia Ale bardziej że zmęczenia niż nic nierobienia zawsze mam coś do zrobienia Ale mój chłop totalny śmierdzący leń tylko tv krzyżówki oczywiście papu słodycze a gruby wg bez żadnej oglady dużo by pisać coezkiet życie kobiet

Gość gość
A ja dopiero wstałem po ostro alkoholowej nocy ale jutro wolne to tez dziś bedzie alkoholowa noc