Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość McErman

Dziewczyna traktuje Cię jak najlepszego kumpla a Ty chcesz czegoś więcej...

Polecane posty

Gość McErman

Witam wszystkich ... Chętnie posłucham waszych tez i rad na problem który mnie dotknął jakiś czas temu... Pół roku temat zawiązaliśmy bliższą znajomość z koleżanką z klasy.Przez 2 lata bylismy normalnymi kolegami z klasy chociaż ona od zawsze mi się podobała to jakoś nigdy nie nawiązalismy lepszego kontaktu.I nagle po studniówce ona proponowała wyjścia, wspólne spacery. Nasz kontakt był coraz bliższy spędzalismy dużo czasu razem a kiedy się nie widzieliśmy pisalismy czasem nawet całymi dniami sms-y. Zawsze były buziaki i flirty czasem naprawdę gorące i świetnie nam się rozmawiało na każdy temat. Byłem w niej kompletnie zauroczony i w sumie ciągle jestem. Chodzilismy do siebie do domów na wspólne filmy, kupiłem jej kawaity , zrobiłem romantyczną koalcję we dwoje , ona mnie zaprosiła potem na obiad , w sms-ach czasem pisalismy tak jakbysmy byli juz parą. No i w końcu zdobyłem się na odwagę powiedziałem jej że ją kocham ponad wszytko i że wszystkimi staraniami chyba zasłuszyłem żeby dać mi szanse w dodatku że wyglądało na to że ona też chce. Ale ona mi odpowiedziała że mnie uwielbia o może robić ze mną wszytko ale jako kolega najlepszy kumpel że jestem fajny, przystojny, zabawny i miły chłopak ale że "to nie ja" , "że by ją wzięło"...nie rozumiem tego i ciągle mi na niej zależy. Co mam robić? wydawało mi się że związek trzeba budować i taka przyjaźń się może przekształcić jak ludzie dobrze się poznają a tu taki zawód:( Czasem ona zachowuje się tak jakbym chciała się przede mną popisać np gadkami w stylu "Jak fajnie było na imprezie u tego czy innego kolegi" albo"Że jej nie chieli z parkietu wypuścić jak tańczyła" a potem mi pisze sms-a w stylu "Czy pójdziesz gdzieś dziś ze mną?" ;/ Co wy myślicie?

Gość TH is IT PR
Zerwij Z Nią Kontakt

Gość gall anonim123567
po cholerę wyznajesz jej takie rzeczy ?? za wcześnie na to ..najpierw powinieneś dążyć do jakiegoś kontatku fizycznego tj namiętne pocałunki, mizianie potem seks itd. Z przyjacielem raczej gorących smsów się nie pisze więc myślę że szanse jakieś tam masz tyle żę musisz przejść do działania. Jeżeli nacisk nie pomoże to może ją "olej" na jakiś czas tj niezgadzaj się zawsze na wspólne wyjścia itp niech sama zatęskni wtedy przy następnej okazji będzie bardziej dostępna..jeżeli taki chłodnik nie pomoże to znaczy że faktycznie nic więcej nie chce od Ciebie.. Pamiętaj że w relacji z kobietami to w kluczowych momentach facet przejmuje inicjatywę: to facet inicjuje pierwszy pocałunek potem tak samo w seksie to raczej facet inicjuje, prowokuje , rozgrzewa to pierwszego wspólnego razu.