Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielasta

Szukam partnera na wesele

Polecane posty

Gość Anielasta

Poszukuję partnera na wesele które odbędzie sie 03 lipca. Ważne by był wysoki i bez nałogów i umiał dobrze się bawić : ) (mile jakby był zmotoryzowany) :)

Gość sdfsdfsdf
a ladna jestes ?

Gość Anielasta
Nawe bardzo : ) a ty?

Gość napisz skad jestes
czy ty jestes ladna i obiecaj odwdzieczyc sie tym samym, to sie dogadamy moze :p

Gość analman
ladna i nie ma partnera yeuuuuuiii

Gość Cicho baby
A co to za cholerstwo "mile"?

Gość napisz skad jestes
ze niby niemozliwe? mozliwe, ja jestem calkiem przystojny a nie mam partnerki na wesele :p nie o swoim weselu mowie oczywiscie ...

Gość To szczera prawda
Czy Ty nie masz znajomych ?

Gość TH is IT PR
Głupia suka

Gość dfsgdfgdsfgdf
jakie zazdrosnice bo tu same brzydkie siedza

Gość napisz skad jestes
ja musze isc, ale moja propozycja jest na serio :p potem zajrze jeszcze

Gość Anielasta
Okey - po kolei :) Tak , jestem ładna :P Tak, nie mam parnera, dlatego towarzysza na wesele szukam tutaj. "Miłe" znaczy, że mieszkam w Warszawie, a wesele jest w Radomiu (lub okolice) więc "miło" czytaj " idealnie" by było, gdyby był samochód (osobiscie go nie posiadam) - oczywiście za benzynę (gaz) ja płacę :p Przysługe oczywiscie odwzajemnię ; )- lubię wesela " swojego jeszcze nie miałam ;p" Mam znajomych, ale wiekszośc ma juz partnerów ; O Do TH is IT PR - I nawzajem -

Gość Anielasta
Do "napisz skad jestes " Propozycja jest na serio, więc jeśli jesteś zainteresowany to wieczorem moge przesłać Ci numer gg: pozdrawiam

Gość foto albo gtfo

Gość Anielasta
No i klops.......

Hej ja jestem wysoki i mam samochód.jest to BMW z gazem wiec tanio bedzie i ładnie...i szybko.No i jestem z Warszawy. Mam jednak jeden warunek. Ty prowadzisz

Gość Anielasta
Odpada -nie mam prawa jazdy :(

sama tam idziesz czy z rodziną? mozesz znaleźć innego kierowcę.ja też nie mam prawka i nie chce mi sie ganiać z niebieskimi.

Gość Tubyletzdance
Witaj, wesele rodzinne? Nie bede gloryfikowal faktu atrakcyjnosci fizycznej, bo to nie jest az takie wazne, ale czy jestes mila osoba i czy mozna z Toba fajnie spedzic czas?

Gość Anielasta
Rodzinne - i zależy mi by na nim być - rodzinkę też mam fajną i zapewniam, że zabawa będzie super :) Kurcze, głupio to pisać - ale jestem miła i fajna, a gdyby ktoś wyraził chęć towarzyszenia mi, to proponowałaby poznanie się przez gg - wymiane fotek i ewentualnie spotkanie w realu ;)

Gość Tubyletzdance
Ah, czyli rodzinke masz super, zatem nie musisz im imponowac ;) Chociaz ... bo gdyby facet byl nieatrakcyjny (170cm, 85kg) - nawiazuje do checi ujrzenia fotki, a potrafil sie swietnie bawic? Plan bardzo dobry - gg & real :) Szkoda, ze ja nie "tancze" ... techno only ...

Gość Anielasta
Ja mam 178 -dlatego zaznaczyłam, że "wysoki" dodatkowo chciałabym potańczyć:).

Gość normalny13432
za darmowego anala pojade za darmo co ty na to ?

Gość Tubyletzdance
Do 03 lipca sporo czasu, zawsze mozna na jakis kurs sie zapisac ;) A tance weselne chyba do "ciezkich" nie naleza? No dobra ... to 188cm i 110kg? :P Zadowolona?

Gość Anielasta
Do "Tubyletzdance" Co do kursu - bardzo chętnie :) - i rzeczywiście te tańce do najtrudniejszych nie należą ;p Co do "188cm i 110kg?" Byłoby idealnie - ale jaka jest prawda "170cm, 85kg" czy "188cm i 110kg?"

Gość Anielasta
"Brzydki Niski Beznadziejny "dlatego towarzysza na wesele szukam tutaj." na forum dla mądrych kobiet kafeteria? no wiesz " Sposób dobry jak każdy inny :p A nóż się uda ?

Gość Tubyletzdance
A nie, ja podaje przykladowe wymiary, bo pisalas, ze chetnie ujrzysz fotke, zatem liczy sie dla Ciebie atrakcyjnosc fizyczna, a nie tylko to, zeby spedzic fajnie czas. Moje "namiary" to 183cm / 78kg. Jesli Twoj e-mail jest aktywny to pozwole sobie zachowac go w pamieci, od 14.06 do 09.08 mam urlop, zatem mozna by fajnie spedzic czas, ale to oczywiscie po Twojej selekcji i moim zastanowieniu sie ;)

Gość Anielasta
Kurcze - nie oszukujmy się -na forum każdy może napisać co tylko zechce - wysyłka fotografii byłaby dwukierunkowa - dlaczego od razu zakładasz, że to ja bym selekcjonowała - równie dobrze to drugiej stronie mogłabym się nie spodobać - poza tym w realu i tak by się okazało jak jest naprawdę... A poza tym nie ukrywam, że zależy mi by to była osoba, z którą miałabym tematy do rozmowy i z która naprawdę dobrze bym się bawiła :) Dlatego proponowałabym wcześniejsze spotkanie "oko w oko" ;p Drogi Tubyletzdance - przypominam, że nikogo nie zmuszam by mnie poznał, czy też ze mną wybrał się na to wesele - rzucam tylko propozycję - reszta zależy od Ciebie :p

Gość Tubyletzdance
"Decyzja nalezy do Ciebie" - dzwonilas kiedys? ;) No wlasnie o to chodzi, zebys spotkala kogos, z kim fajnie spedzisz czas :) Wybacz, ze tak "ciagne" temat fotek, atrakcyjnosci, ale po prostu analizuje Twoja osobe, a lubie to czynic dosyc czesto (ogolnie - analizowac) :( W ramach pokuty dzis pojde spac o 4 w nocy, moze byc? - biorac pod uwage fakt, ze jutro wstaje o 5 :( P.S. a jesli ktos by chcial sie spotkac "oko w oko", a nie bylby zainteresowany weselem z Toba? ;)