Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami;l

owlosione pachy :(co robic?

Polecane posty

Gość kami;l

od niedawna mam dziewczyne. ona jest bardzo nie smiala ale mi sie podoba a ostatnio zauwaazylem ze ma bardzo bojnie obrosniete pachy to mnie obrzydzilo co robic jak mam jej to powiedziec :/

Gość micky:)
hehe...to ona jest jakas lewa nie wie co znaczy dbac o higiene?blee

Na pewno MUSISZ jej to powiedzieć. Oczywiście delikatnie. Nikt Ci nie powie jakich masz dokładnei słów użyć, bo to zależy od sytuacji i od układów między wami. Ja jak bym usłyszała "nie gniewaj sie, ale bardzo lubię jak dziewczyna ma wygolone pachy" to bym sie nie obraziła. Ale ja i tak nie muszęsię obrażać, bo golę :-) Jeśli dziewczyna poczuje się urażona i się obrazi, to znaczy, że nie była warta uwagi - jeśli mądra, to doceni. Tym bardziej, ze golenie pach w dzisiajeszych czasach nie jest niczym niezwykłym, ani ekscentrycznym. Dla mnei to po prostu higiena. Może jej to do tej pory nie przeszkadzało, nikt na to nie zwrócił jej uwagi i nawet nie pomyślała, że mogłaby się golić. Ja miałam tak z nogami - kiedyś nie goliłam (chociaż nigdy nie byłam jakos wielce 'okłaczona"), dopiero jak zobaczyłam jak koleżanki na wakacjach goliły się maszynką i powiedziały, że robią to już od kilku lat, to dopiero zaczęłam sama zwracać na to uwagę i zaczęłam i jak golić.

Gość upssss
co wcisnąć żeby wężyk usunąć?