Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderterr

ale wstyd!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asderterr
no wlasnie na zestresowna nie wygladalam raczej. sama chcialam mu zrobic dobrze :( moze nasciemniac ze dawno tego nie robilam juz? :O:O:O matko, ja to mam problemy. wiem. ale pomozcie ludzie 😭

Gość asderterr
no chcialabym zeby to byla prowokacja. duzo mu nie nasciemnialam, raczej zasugerowalam ze oralny to juz uprawialam, temat seksu unikalam wiec teoretycznie nie przyznalam sie do wspolzycia :O

heheh moze on sie kapnal ze jestes dziewica i aby bedziesz z siebie robic wieksza idiotke :D

Powiedz, ze lubisz na pieska wiele nie bedziesz musiala robic.

No to już powiedz,że dawno tego nie robiłaś/ten poprzedni wolał inaczej... Ciężko jest kłamać :) a on powinien cieszyć się,że się na to zebrałaś i zrobiłaś a nie narzekać ;D

hehe chyba te 3 miesiace to troche za krotko bylo dla ciebie :D

Gość asderterr
myslicie ze to lyknie ajk powiem ze taten wolal inaczej i ze dawno tego nie robilam??? :( a do seksu jeszcze sie nie spiesze, zreszta po pijaku mu sie pewnie kiedys przyznam zem dziewicza :I

Jak dla mnie to też za szybko na takie działania,ale sprawa indywidualna :)

Roxy jej chodzilo o to ze po pijaku mu prawde powie bo bedzie sie jej latwiej przyznac ;)

Gość asderterr
hardxxx - ty facet jestes wiec mi powiedz. uwierzy w to, jak mu powiem ze tamten wolal jak robilam tak a nie inaczej a poza tym robilam to dawno temu??? mow czy bys uwierzyl jakbys spotkal taka laske :(

jest duza szansa ze w to uwierzy, ale ja bym wolal uslyszec prawde dla mnie bolesna prawda jest 100razy lepsza niz piekne klamstwa taki juz jestem :D

Ja bym Tobie uwierzyl jeslis naprawde taka glupia czyli jak kiedys to robilas, ale wylecialo Ci z glowy?

Gość powiedz mu że twój
były tak lubił, co penis to inne odczucia, wiem co mówię, jeden lubi mocno inny delikatnie itp. jak nie chcesz to nie mów mu , a jak zapyta się czemu ci nie idzie to sie zaśmiej i powiedz "co penis to inne upodobania i jak tu być dobrą kochanką?" i powiedz żeby lepiej cie polizał skoro taki znawca (wszystko niby w żartach i tak podrywczo powiedz i nie myśl w czasie seksu że wstyd bo zepsujesz sobie zabawę!

Gość qwer
co to za wstyd widac on sie powinien wstydzic gadac ci ze nie tak i nie tak szok tez nie oczekuj od sibie cudow mza pierwszy razem

Gość asderterr
powiedz mu że twój----------->dzieki :):) w koncu jakas rada :) tak mu powiem, jezeli bedzie pytac :) w koncu tak sie zastanawiam ze z facetem jak z kobieta. przeciez kazda tez lubi inaczej. a to ze mowil ze nie tak, ze mocniej, ze slabiej dodatkow mnie deperymowalo. no ale myslal ze juz to robilam wiec nie wiem :O

Gość asderterr
r3vrvf--> tzn ze bys mi nie uwierzyl?? nie rozumiem twojego postu

nie raczej bym nie uwierzyl ;P Powiedz mu po prostu prawde. Kombinowanie to glupota. Raz juz sklamalas wiec nie klam dalej.

jak ja mojemu pierwszy raz robiłam to doszedł w pare minutek i nic sie nie zorientował ze pierwszy raz to robie:D po pierwszym dojsciu zrobiłam mu drugi raz i tez sie dobrze mi poszło:D widac talent wrodzony:D raz tylko zwrócił mi uwage jak mu konia waliłam "nie tak mocno";)

takie kłamstwa na początku związku? fajnie. nie ma to jak szczerość, zaufanie i poznanie drugiej osoby :classic_cool:

Moze w genach Ci przekazano umiejetnosc obciagania. ;)

Gość tez dinozaur 26
tez mi wstyd :O :O :O niekt nie wie ze jestem dziewica, nawet najlepsza przyjaciolka i moj ginekolog

Gość oj wyluzuj nie jest tragicznie
mojemu np. bardzo się podobało, że jestem niewinna, taka słodka, mała, bezbronna i słaba.. :D jeszcze biała, zwiewna, prześwitująca jedwabna koszulka nocna podziałała.. na sam mój widok mu stanął :D także dobra mina do złej gry, Kochana! :D zrób wielkie oczy, taką niewinną minke, a potem pokaż rogi :D🖐️

Gość asderterr
no to ja wiem ze faceci szaleja za dziewicami i w ogole. ale nie, nie przyznam sie teraz ze nawet orala nie uprawialam wiec bede sciemniac az uwierzy :O a w teorii jestem obkuta wiec nikt mnie nie zagnie :O tez mi powod do dumy ale w koncu dziewca jestem wiec juz mi brak seksu na mozg siada :O

Gość tez dinozaur 26
oj jak ja cie dobrze rozumiem...

Gość asderterr
tez dinozaur 26--------> ty masz lepiej bo twoj ginekolog nie wie ze dziewicza jestes. jakim cudem mi powiedz??? ja za kazdym prawie razem musze byc badana druga strona bo nie umie mnie normalna droga zabadac :O wstyd :O

Kochana, wstyd to dupy dawać za pieniądze ;) Nie masz się czym przejmować moim zdaniem, tylko szczerze pogadać z nim o tym jak jest naprawdę i o pobudkach kłamstwa :) A on jest doświadczony? Ile ma lat?