Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joozio

snic to co tylko chcesz

Polecane posty

wymyslilem sobie wlasnie eksperyment. i chcialbym sie spytac czy ktos bylby stad chetny. jest cos takiego jak mozliwosc swiadomego snu. mozesz sam decydowac sie co robic we snie, gdzie sie znajdowac itd. ponoc nawet dzieki temu mozna by wkroczyc w glab swojej swiadomosci i ponac skad sie biora ukryte leki. nie reprezentuje zadnej firmy, ani instytucji. nie potrzebuje info do pracy doktorskiej. po prostu sam jestem ciekaw na ile to jest mozliwe. ja doszedlem do etapu, ze zdecydowalem o tym co ma sie mi przysnic (5 dzien eksperymentu). bez mozliwosci ingerencji we snie. pozniej jakos nie mialem czasu i to przerwalem. ten eksperyment polegalby na tym, ze np. od poniedzialku na email bym wysylal informacje co nalezy robic. i w zaleznosci w ktora strone by to szlo, to bym informowal co w nastepnym etapie. tak naprawde to nie wymaga to za duzo wysilku. jedynie rano 5 minut po obudzeniu trzeba by poswiecic. tylko czy ktokolwiek bylby chetny na cos takiego?

cham chyba czytac nie umiesz. bo wogole tematu nie zrozumiales. ale z litosci, to sa numery z totka: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49

dawaj na maila 🖐️ to mi troche przypomina film Vanilla Sky z Tomem Cruisem... tylko że tam go zamrozili wcześniej :)

oki, zaraz wysylam maila, troche to potrwa bo musze pierw napisac. to bedzie przepis na pierwszy dzien eksperymentu. dalsza czesc eksperymentu od poniedzialku. a do poniedzialku powinno to starczyc co napisze a ztymi peicioma minutami to chodzi o to, ze trzeba bedzie w notatniku zapisac co sie snilo. i to od razu po przebudzniu

Gość Seraphine90
Ja chętnie podejmę się eksperymentu, juicy90@onet.pl

maile wyslane. to pigula napisz maila, albo podaj swojego

no, ale piernikowa.. ja twojego maila nie znam. chyba. ze bezposrednio do mnie napiszesz

Gość uegneohr
ja kiedyś miałam świadomy sen. Nie stało się to jakoś celowo. Po prostu we śnie wiedziałam, że śpię i dzięki temu robiłam to co mi się chciało (np latałam)

jak bylem maly to tez zorientowalem sie we snie, ze snie. ale szybko potrzasnalem glowa aby sie obudzic ;)

a teraz cos o nie swiadomym snie, ale normalnym. czy komus sie kiedys snilo, ze spada z mostu albo idzie gdzies i przez caly dzien nie moze dotszec, albo rusza sie jak mucha w smole?

mnie się często śni,że ktoś mnie goni i tak strasznie powoli uciekam i nie mogę szybciej..

no to nie wiem co gorsze, kiedys mialem, ze gonie kogos i nie moge dogonic, bo sie za wolno ruszam ;)

mnie się czasami śni,że ktoś mnie goni i wtedy strasznie pomału uciekam, nie mogę przyspieszyć..

sorry za drugiego tego samego posta ale coś mi komputer szwankuje i nie pokazało mi,że wcześniej już wysłałam..

najlepsze, w snach co mialem to kiedys bylem w bardzo fajnym miescie. ktore bylo polaczeniem istniejacych i kilku ktore tylko w tv widzialem. niezly koktail mozg potrafi zrobic. najlepsze, ze mi sie tam podobalo