Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy tez tak macie..

glodowka oczysczajaca.. i problemy..

Polecane posty

chcilam sobie zrobic glodowke oczyszczajaca.. bylo oczywiscie przygotowanie i wszytsko jak powinno.. niestety 4 dnia zaczely sie problemy.. otoz strasznie zaczelo krecic mi sie w glowie.. co jakis czas znikal mi obraz z przed oczu albo sie rozdwajal.. nei bylam w satnie nic zrobic.. strasznie bylam oslabiona.. glodna nie bylam wcale i chcialam dotrwac do konca.. jednak jak to zrobic gdy nic sie nie widzi.. gdy obraz mi sie rusza.. rozdwaja.. ? czy wy tez tak mieliscie, jak sobei z tym poradzic ?

To są objawy wycieńczenia. Przerwij głodówkę i zacznij od spożywania lekkostrawnych dań i picia soków owocowych. Żebyś się nie nabawiła hipoglikemii czy czegoś w tym stylu :O

ech.. a tak bardzo chce w koncu miec glodowke.. taka porzadna.. ok 15 dni.. zeby sie oczyscic, zgubic troszke oraz poprawic ogolnie swoj wyglad, cere.. a zawsze w 4 dniu mam ten sam problem.. :(:( czyli glodowki nie sa dla mnie ? ktos tez tak mial.. ? mam sie dluzej przygotowywac do niej.. znacie jakies sposoby. .?

Gość uegneohr
Ja miałam podobnie, tylko że u mnie takie objawy pojawiły się już na drugi dzień!!!! Trzeci to był już w ogóle kosmos, a 4 zaczęłam jeść.

Gość uegneohr
Tylko, że ja się nie przygotowywałam do tej głodówki, i ona wyszła raczej spontanicznie.