Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrina2010

Miłość czy zauroczenie ? dlaczego mam obawy ?!

Polecane posty

Gość Katrina2010

Witajcie! Mam wielki problem. Otóż ... Mam chłopaka z którym jestem 2,5 roku . Wyszło jak wyszło i nie całe 10 miesięcy temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Dziś mamy miesięcznego synka. Wydawało mi się, że kocham mojego faceta ponad wszystko i żadnego Jego wady mi nie przeszkadzają dopóki on nie poprosił mnie o (...) Kiedy leżałam w szpitalu w 7 msc ciąży, ponieważ zagrożona była przedwczesnym porodem mój chłopak przyszedł do mnie z bukietem kwiatów i zapytał czy zechciałabym się z Nim zaręczyć... I wtedy bum! Coś we mnie pękło . Lęk ??? Teraz naciska na zaręczyny (wiek mój sprawia, że na ślub jeszcze nie), a ja bezradna nie wiem co mam mu powiedzieć. Boję się. Mam wrażenie, że nie chce tych zaręczyn mimo tego, że wydawało mi się, że go kocham i, że jesteśmy sobie przeznaczeni. Nie chce skrzywdzić mojego faceta, ponieważ jest on zapatrzony we mnie jak w obrazek, a przede wszystkim nie chce skrzywdzić synka. Czy powinnam się zgodzić choćby dla Niego ? JESTEM BEZRADNA :(:(:(

Pewnie za malo kasy ma i Twoj materializm sie ujawnil.

Gość Katrina2010
wybacz, ale nie lecę na kasę. Wg nie oceniaj mnie w ten sposób, bo nie masz do tego podstaw .

Gość cieżka sparawa
autorko . Jesteś naparwde w trudnej sytuacji. ale nie rob niczego dla kogoś!! Podejmuj decyzje dla siebie, bo w przyszłości ty bedziesz placic za decyzje jaka podejmiesz. Mozesz byc szczesliwa a nie musisz.

Gość olunia3243456
moim zdaniem poprostu sie przestraszyłaś . jestesmoloda jak napisalas? wiec stwierdzam że masz (17-19) lat mam rację ? w tych granicach? nie oznacza to od razu że go nie kochasz. porozmawiaj z nim. poprostu wytłumacz mu że sie boisz. zobaczysz co on ci wtedy powie i będziesz wiedziała czy jestes na[rawde zakochana i czy naprawdę to tylko głupi lęk przed odpowiedzialnością (choć odpowiedzialna to ty już się musiałaś stać skoro masz dzidziusia :)).

Gość prankoll
zastanow sie mala bo wyglada na to ze wszystko wczesniej to bylo klamstwo i teraz wyprzeczasz sama siebie. Zareczyny to jest nie slub, narzeczenstwo moze trwac latami.