Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asika23a

Co myślicie o fizjoterapii??

Polecane posty

Gość Asika23a

to dobry kierunek studiów??

Gość Asika23a
bo chyba sie na to zdecyduje. moze ktos wie wiecej na ten temat niz pisza na stronach szkól ??

Gość Asika23a
a moze ktos wie ile zarabia fizjoterapeuta??

Gość gyukyujy
wszsytkie studia sa do dupy jakbys jeszcze nie wiedziałą dziecinko :) zadowolonym to można byc jak sie ma swój interes i wszystkich pod sobą a co do fizjoterapi jak masz ochote biegać koło starszych ludzi i ich rehabilitowac to droga wolna. lepsze to niz pielegniarstwo. nie idź na pielegniarke broń boze, łatwe wyksztłcenie szybka praca ale smród kupy iropy bedziesz miałą do kńca zycia na palcach, juz lekarze mniej sie babraja. pielegniarki to dla mnie takie sprzataczki, chociaz nie sprzataczki są lepsze bo myją pomieszczenia a nie ludzi

Gość Asika23a
teraz już nie wiem co mam myśleć... tyle się naczytałam na ten temat ze szok... deeelja nie za bardzo zawyżyłaś te place??

Gość Ania Sz..
nie idz na to, ja codziennie chodze na rehabilitacje i widze ze one obchodza kolo starszych dziadkow, czasem ludzie sa niedomyci. ale to co dobre, ze maja tylko 5 h dziennie

Gość Asika23a
ludzie starsi mi nie przeszkadzają, ale interesuje mnie to czy w ogóle ta praca się opłaca...

Gość Asika23a
a jaki wg was kierunek jest najlepszy?