Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladi bladi

co robić gdy chlopak pobil a sadzi ze kocha

Polecane posty

Gość bladi bladi

co robic jak chlopak pobil mnie a sadzi ze kocha?? czy jest mozliwe to ze o wszystkim zapomnie. nie byl to latwy zwiazek moj chlopak traktowal mnie jak niewolnice nigdzie nie moglam wyjsc osadzal mnie o zdrade a tego nie zrobilam. zdazalo mu sie klocic ze mna wyzywac mnie caly czas osadzal mnie o cos czejgo nie zrobilam. zdazalo mu sie wychodzic z kolegami o czym nie raz nie wiedzialm robil to pod wplywem alkoholu nie znal drogi do odmu a wmawial mi ze to ja gdzies bylam...

Gość maripoossa
zostaw go , czy ty sadzisz ze on cie kocha ?????

Gość ja powiem tak .....
dziewczyno uciekaj od tego chama i nawet się nie oglądaj tak kocha no kocha i to zajebiście a swoją miłość okazuje bijąc Cię ...jak się kocha to się przede wszystkim szanuje a nie traktuje jak niewolnicę i nie sprawia się bólu odejdź puki nie jest za późno

Gość chyba jestes niepowazna
odejdz juz dzisiaj i nic nie wspominaj to choj ci sie trafil:O

Gość byc moze ię kocha na jakis
swój sposób ale Twoje bezpieczenstwo jest wazniejsze więc sie z nim nie zadawaj

Gość A to ciekawe
Jest tylko jedno wyjście: UCIEKAĆ JAK NAJDALEJ OD PSYCHOLA! On się NIE ZMIENI i nigdy nie wierz w takie zapewnienia. Z czasem będzie tylko gorzej. Potem będą jeszcze groźby i strach. I będzie świetnie, jeśli nie będzie ich kierował także ppod adresem Twoich bliskich i przyjaciół. Nie kontaktuj się z nim, nie odbieraj telefonów, nie odpisuj na sms-y. Powierm to jeszcze raz, aby dotarło: UCIEKAJ!!!!!

Gość A to ciekawe
Jest tylko jedno wyjście: UCIEKAĆ JAK NAJDALEJ OD PSYCHOLA! On się NIE ZMIENI i nigdy nie wierz w takie zapewnienia. Z czasem będzie tylko gorzej. Potem będą jeszcze groźby i strach. I będzie świetnie, jeśli nie będzie ich kierował także pod adresem Twoich bliskich i przyjaciół. Nie kontaktuj się z nim, nie odbieraj telefonów, nie odpisuj na sms-y. Powiem to jeszcze raz, aby dotarło: UCIEKAJ!!!!!

Gość Ja mam to samo- taka jestem
Uciekaj gdzie pieprz rośnie, żeby Cię kiedyś nie zakatował!!!

Gość 9x2
Jak to co, powiedz mu- sajonara