Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania242424242424242

a propo wzrostu to faceci generalnie wolą

Polecane posty

trzecia płeć a to dobre ;];];] chyba ktoś tu ma kompleksy

Gość bbagienny
wincenty, utrafiłeś w sedno 🖐️

Gość ja mam 174
i stope 38 i co zaskoczony ??? :) Swego czasu mialam 3 pretendentow do zostania moim facetem i konkurowali ostro ze soba, czy z braku laku nie wiem haha Teraz mam faceta 189 cm i przy nim się duża nie czuję, wręcz przeciwnie... Zresztą jestem szczupla , mam biust i wszystko inne na swoim miejscu, więc nie rozumiem dlaczego mialabym się czuć jak "trzecia pleć" Idąc ulicą, jestem dumna ze swojego wyglądu, a jak komuś żal tyłek ściska to już jego sprawa. Jasne, są gusta i guściki, ale głoszenie takich tekstow o trzeciej płci to jest poniżej krytyki. Równie dobrze moglabym powiedzieć, że mężczyzna zaczyna się od 180 poniżej to trzecia płeć :D

Gość dla mnie wysokie są
aseksualne. mam 182 , ale nie chciałbym wysokiej dziewczyny... i wcale nie jestem jakiś zakompleksiony itd wręcz przeciwnie . Pewnie niektórym się wysokie podobają ,ale mnie nie sorry... a wogóle wątpię żeby wszystkie co piszą jakie są piekne i seksowne rzeczywiście takie są .sorry za szczerość

Gość uhmmm
"wysokie laski są sexi,nie znoszę kurdupli więc wypie**alaj z forum gówniaro sam mam wysoką dziewczynę a kurduplą pluję na łeb" ja mam 159 i jakoś nikomu nie przeszkadza mój wzrost! zamiast pluć "kurduplą" na łeb lepiej nalej sobie do swojego oleju! ;D