Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz będzie !!

Zaręczyny ?????????????

Polecane posty

Po jakim czasie bycia razem zaręczyliście się ? Ja jestem z chłopakiem równy rok i wczoraj właśnie mi się oświadczył. Czuję się najszczęśliwsza osobą na świecie , bo jest nam razem wspaniale. Ale czy to nie za wcześnie ? Boję się żeby nie skończyła się ta sielanka

ja jestem z moim rok i 3 miesiace i wiem ze max do 3 miesiecy tez sie oswiadczy... czekam juz na to bo po zareczynach duzo sie pozmienia w naszym zyciu :) takze jesli facet juz sie odwazyl na zareczyny to uwierz ze jest 1000 % pewny ze chce spedzic z Toba zycie :)

Obyś miała rację ja trzymam kciuki za Ciebie ;) Bo to niewiarygodne przeżycie :)

Gość afrodytaaaaaaa
Gratulację laseczki ;) Ja jestem z moim od pół roku i planujemy ;) raczej on planuje zaręczyny we wigilię ;) Cieszę się ;) i mam nadzieje że dotrwamy do tego czasu i się nic nie zmieni ;)

No jeżeli się boisz to może za wcześnie. Ale jeżeli czujesz że to ten meżczyzna i wiesz że kocha cię z całych sił, to na co czekać :)

Gość a cooo12345
a co niby po zaręczynach się zmieni?

Gość lallypop
mi sie oswiadczyl po 7 latach, ale jak zaczelismy byc ze soba to bylismy gowniarzami, pozniej bylo oczywiste, ze i tak jestesmy jak stare malzenstwo. jak zaszlam w ciaze to od razy przybiegl z wielkim bukietem i pierscionkiem i powiedzial, ze dalej tak byc nie moze i musimy sie w koncu pobrac :)

hiii ja tam jestem mojego pewna :) i wiem ze ten i tylko TEN :) a moge wiedziec ile macie dziewczynki lat ? (pisze do ,,i co teraz będzie !!'' i ,,afrodytaaaaaaa'

Wiem że mu bardzo zależy tak jak mi ;) Ale boję się że nie będzie już tak zabiegał o mnie, że właśnie nie będzie już czegoś takiego. No bo w końcu będzie miła niby pewność że chce z nim iść razem przez życie.

Gość hgmkguyguy
spoko lola będzie git ;) ja jestem 6 lat i zareczyn nawet na horyzoncie ne widac hehe. ale ja juz nie wiążę z tym człowiekiem przyszłości, zawiódł mnie bo za długo to sie juz ciągnie, miał czas. ty sie ciesz tym co jest teraz a nie myśl co będzie. on jest pewny że chce z toba spędzic zycie :) to chyba dobrze :)j

Gość afrodytaaaaaaa
Nie martw się będzie na pewno dobrze ;) Bo wiesz nie można mieć nigdy nikogo na własność i być kogoś pewnym... Pewnie mu zależny skoro się oświadczył :) Wydaje mi się że Ty się boisz wesela i odpowiedzialności jako małżonka ;)

Gość asdq23414
ja nie jestem pewna, mój facet ma twarz dziewczyny jest niski i chudy :(

Gość hgmkguyguy
to gratuluję lallypop :). ja nie zamierzam miec dzieci przez najbliższe 5lat wiec nie bedzie tak że wpadniemy i on sobie przypomni po 12 latach, że istnieje cos takiego jak zaręczyny. u mnie juz finito niestety.

Dzięki kobitki !!!!!!!!!!! Teraz jest mi lepiej ;) Po co ja się zadręczam ważne że teraz jest super i trzeba pielęgnować to co się ma i nie doszukiwać się problemów :):) Dziękuje za otworzenie mi oczu :*:*:*

ja jeszcze 20 lat nie mam... a gdyby tylko byla taka moszliwosc od razu biegne bialej kiecce do kosciola a pozniej zakladam fartuszek i gotuje mojemu hiii :) uwielbiam jego pyszczek :D i bardzo bym juz chciala byc malzonka :D

Gość afrodytaaaaaaaa
hgmkguyguy - no co ty tak źle jest ?? Masz rację po co się męczyć !! My planujemy zaręczyny za pół roku ale dzieci jak na razię też nie chce mieć ! mam 23 lata on chce od razu po ślubie a ja chce w wieku 27- 28 według mnie to najlepszy wiek.

Gość nfffffbnnn
Mój chłopak oświadczył mi się po pół roku od poznania się i jesteśmy już razem 7 lat :)

Gość asdq23414
a mnie to już nikt nie pocieszy :(

Gość i co teraz będzie ??
satinQ (satinkaa@interia.pl) - to na co czekacie ? Zaręczyny i od kościółek ;)

Gość lallypop
do hgmkguyguy ale my tez nie planowalismy potomstwa przynajmniej nie w najblizszych latach, ale stalo sie jak sie stalo i jestesmy szczesliwymi rodzicami, a slub juz w czerwcu :) wiesz czasami facet nie widzi potrzeby zmian skoro mu dobrze :) moj dostal kopa i sie otrzasnal, moze i Twoj zmieni zdanie ? kochasz go ???

Gość afrodytaaaaaaaaaaaaaa
asdq23414 - nie podoba ci się swój facet ???????????

nooo czekam na to :) i on pewnie tez :) pozatym nie zabezpieczamy sie od samego poczatku takze... wszytsko sie moze zdarzyc :)

Gość asdq23414
no właśnie nie, ale jest super charakterem, tylko wyglad mi strasznie przeszkadza :(

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj
ja jestem ze swoim 6 lat i nic ale to ja nie chce nie on... gdy mialam 18 lat to ja chcialam a on nie ale teraz wszystko mi sie w glowie pomieszalo bo po co slub skoro jestsemy razem szczesliwi?

Gość afrodytaaaaaaaaaaaaaa
asdq23414 - nie przejmuj się wyglądem ważne jest to jak się z nim czujesz ;)

Gość hgmkguyguy
no nie jest źle, ale przydałby sie jednak ten pierścionek :P po prostu chciałam żeby to było takie na spontana a nie jak wpadniemy, on pow że za 2 lata albo jak wpadne, chyba sie zdziwi jak myśli że bede wieczna dziewczyną. tez mam 23 lata :) to dlaczego z nim jestes jak nie podoba ci sie fizycznie?

Gość asdq23414
ludzmi sie przejmuje, rodzina mi truje ze jak moglam sobie takiego niskiego faceta wybrac 169cm

o jejkuu tez masz problem ze 169 cm... ja wam pokaze mojego menka :P

Gość asdq23414
to pokaz