Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana2485

co zrobić?

Polecane posty

Gość zakochana2485

spotykałam z się z chłopakiem przez około 3 miesiące, spędziłam z nim naprawdę cudowne chwile. jednak dowiedziałam się przespał się w tym czasie ze swoją ex i wyrzuciłam go z domu, jednak on mi się nigdy nie przyznał że z nią spał. zawsze twierdził że ona go błaga żeby do niej wrócił ale on nie chce, że to dla niego już dawno zakończone i chce być ze mną. Dzwonił parę razy, wysyłał smsy, że kocha, tęskni z mną, że chce mnie zobaczyć, jednak ja nie chciałam z nim rozmawiać i powiedziałam mu że dla mnie to już skończone. Od miesiąca praktycznie nie mamy już ze sobą kontaktu. Ja w tym czasie zaczełam spotykać się z kimś innym, myślałam że o nim zapomnę, że zacznę wszystko od nowa. ale niestety nie potrafię, cały czas o nim myślę i strasznie za nim tęsknię. Nie wiem co teraz mam zrobić, spotkac się z nim, porozmawiać szczerze, powiedzieć mu co do niego czuję, że tęsknie czy spróbować zapomnieć o nim, chociaż nie jest to takie proste

Gość twarda marianna
jak ona go błaga? sexem:)?

Gość przecież on Cię
zdradził...

Od kogo się dowiedziałaś, że on przespał się z eks? Od tej eks albo od jakiejś jej znajomej? Bo możliwe że jeśli ona chciała go odzyskać, to mogła namieszać między wami.

Gość twarda marianna
a ja jestem ciekawa jak eks nalega na powrót... nagim tyłkiem? słowami? jakie sztuczki eks stosują:)??

Gość twarda marianna
:)??

Gość zakochana2485
Ona.. To że oni spali ze sobą to dowiedziałam ze od niej samej, zadzwoniła do mnie i mi powiedziała, jednak on mi tego nigdy nie powiedział. twarda marianna Z tego co wiem to dzwoniła do niego i pisała smsy, nawet zmienił przez to numer telefonu żeby się odczepiła. wiem że mnie zdradził, ale chciałabym to sprawę jednak wyjaśnić i usłyszeć co on ma mi do powiedzenia. czy warto dać mu szansę czy jednak nie warto i lepiej o nim zapomnieć!

Gość twarda marianna
zmienił telefon? hmm to może ta eks kłamie??? widac, że facet postąpił bardzo po męsku:)

A nie wzięłaś pod uwagę tego, że ona chciała was skłócić? Co jej się notabene udało?

Gość faceci to dzieci
pokaż mu cycki.

Gość zakochana2485
twarda marianna tak zmienił numer telefonu, żeby dała mu wreszcie już spokój, dzwoniłam nawet parę razy na ten numer i rzeczywiście numer nie działał. a czy ta eks kłamie to sam już nie wiem, gdyby kłamała to by przyszedł i wszystko wytłumaczył Ona wziełam pod uwag, ale tak jak juz pisałam wyżej gdyby to była nieprawda to by przyszedł i wytłumaczył mi to, chociaż kto wie jak to było naprawdę, facet jak to facet zawsze chętny

słuchaj serca swojego.............dajcie sobie szanse..................ale musi być poważna i konkretna rozmowa...........raczej dialog a nie MONOLOG.........

Gość zakochana2485
moje serce mi mówi żebym się z nim spotkała i wyjaśniła tą sprawę, więc też tak zrobię, nie mam zamiaru tego tak zostawić i myśleć o tym cały czas

Gość no, taaak
a powiedziałaś mu, że wiesz, że się z nią przespał? co on na to powiedział?

No widzisz właśnie niekoniecznie, facet też ma swoją dumę i może mu być cholernie przykro że uwierzyłaś jego byłej że mógł coś takiego zrobić. Zdecydowanie powinniście porozmawiać.

Gość zakochana2485
Zdecydowanie mam zamiar z nim porozmawiać i nie odpuszczę tego :) Ostatni raz kontaktował się ze mną w święta wielkanocne, dzwonił może z 3-4 razy, ale to był płacz z jego strony, więc nie dało się z nim normalnie porozmawiać. Ostatni raz zadzwonił i powiedział że mnie kocha ale ja mu powiedziałam że ma już skończyć ten cyrk bo mnie już to nie bawi, i się rozłączył, i to była nasza ostatnia rozmowa. Potem były jeszcze smsy ale typu "co słychać? czy wszystko ok?

Gość Sylwia_A.
Jezu dziewczyno, no co Ty! Eks dziewczyna Twojego faceta dzwoni do Ciebie i mówi że sie przespali a Ty jej w to wierzysz i zrywasz z nim. MASAKRA! Zadzwoń do niego natychmiast i powiedz mu co Ci jego eks powiedziała. On Cie nie zdradził, nie chce mi sie w to wierzyć, unikał kontaktu z nią, to ona zabiegała o ten kontakt. Według mnie Cie okłamała, specjalnie, żebyś zerwała ze swoim. Z czego ma Ci sie tłumaczyć? Co wiecej może Ci powiedzieć oprócz tego że z nią nie spał? Nie wierz jakiejś głupiej babie, która zrobi wszystko żeby odzyskac eksa, albo chociaż zniszczyc jego szczeście. Ja kompletnie nie wierze w to że Cie zdradził, jak dla mnie to ta jego eks dziewczyna po prostu kłamała i nic wiecej. Na mnie kiedyś eks wysyłał swoich znajomych, którzy mi mówili że widzieli jak mój obecny facet mnie niby zdradza. Było mi ciężko, miałam wątpliwości, a przez przypadek wszystko sie wydało, zrobiłam im dzika awanture i sie przyznali jeszcze że to mój eks ich prosił żeby tak gadali. Tak więc jak dla mnie ta dziwka kłamie. Napisz jak to sie wszystko skończyło.

Gość zakochana2485
dam znać jak juz się spotkamy i porozmawiamy, mam tylko nadzieje że nie jest jeszcze na to za późno!