Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita-pomocy

Problem po sexie analnym

Polecane posty

Gość Anita-pomocy

Witam. Chcialabym podzielic sie moimi strasznymi i napewno OSTATNIMI przezyciami i zaczerpnac troche Waszej wiedzy. Pare dni temu uprawialam ze swoim chlopakiem ostry sex analny. Bylo dosc przyjemnie, ale po sexie czulam ze cos jest nie tak. Teraz z mojego odbytu cos wylatuje i nie wiem jak to profesjonalnie nazwac - cos podobnego do rozowych flakow. jest to nieprzyjemne a zarazem bolaca sprawa. Na domiar zlego( jest to bardzo kompromitujace i zenujace) nie potrafie zatrzymac kalu(tak jakby moje zwieracze przestaly zwierac). Czy moglby ktos mu pomoc podpowiedziec co zrobic, ic z tym do lekarza mimo ze sie wstydze? moze mial ktos podobny problem do mojego i moglby mi pomoc? Prosze i pozdrawiam. Anitka

Gość Antek-pedał____
Mam podobny problem od 30 lat. Trzeba przywyknąc

Nie znam się na tym dobrze, ale gdzieś czytałam, że podczas sexu mogą pęknąć jakieś naczynia czy tkanki, właśnie tzw. "zwieracze". Polecam wizytę u lekarza. Ale specjalistką nie jestem od tej sprawy.

sexu alanlego oczywiście. Zapomniałam dopisać.

Gość do lekarza
DO LEKARZA!!!! jeśli uszkodziłaś jelito i nastąpi perforacja to dostaniesz zapalenia otrzewnej a to często śmiertelne jest.....

Gość tak jasne :D
prowkokacja