Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona zupełnie

Pomożecie mi dobrć dodatki do sukni ? Jestem zielona w tym temacie

Polecane posty

Gość Zielona zupełnie

Jako, że się nie bardzo znam na tym wszstkim chcialabym prosić Was o pomoc. Zakupilam suknię taką jak w linku , moja różni się jedynie tym, że ta koronka na wierzchu nie jest na calej spodnicy tylko tak na ukos do polowy i na biuście jest tez gladka , niestety nie mam dokladnego zdjęcia, ale wklejam to bo poza tym co napisalam kroj jest taki sam : http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/e24/163/311/6d2/49b/4ba/d5c/727/619/c7b/56_500x640.jpg No i co dalej ? Mogłabym prosic o jakieś linki ? Jaka biżuterie dobrac ? Welon czy lepiej bez ? Jakie kwiaty , buty ? Jestem zielona, a ślub za 2 miesiace ...

Sukienka jest biała? Jakie kolory lubisz? Nosisz kolczyki?

Gość Zielona zupelnie
Tak, sukienka jest biala. Kolczyki noszę. Co do kolorow to najbardziej chyba lubię fiolet, czerwień i takie soczyste kolory generalnie ;) Dodam że mam oczy niebieskie i jestem brunetką.

Gość
sliczna ta sukienka ile kosztowała pytam z ciekawosci?

Gość Zielona zupełnie
Miarko, dziękuję ślicznie ;) Biżuteria piękna :) A co z welonem ? Myslisz, że pasowałby ? Jeśli tak, to jaki ? Sukienka kosztowala mnie 1200 szylam ją ;)

Gość moja rada taka
ta druga bizuteria ladniejsza :) delikatniejsza :)

Gość Zielona zupelnie
Piękna ta biżuteria ;) A welon wlasnie taki wysoko upięty mi się podoba Dziękuję pięknie, Miarko 🌼 A jeszcze mam pytanie odnośnie butów, może trochę głupie. Czy jak buty są takie bez palcow to nie wygląda dziwnie jak Panna młoda ma do butow rajstopy czy tam pończochy ??

Wg mnie jak to są np buty open toe to źle to nie wygląda. Tylko trzeba dobrać pończoch bez wzmocnień na palcach.

Gość Zielona Zupełnie
Butów jeszcze nie mam wlasnie ....:/ tak sie zastanawialam dzisiaj nad butami. Bez palcow mi się nawet podobaja, ale jakos nie jestem przekonana.

Gość nowe zdjecie olki
uppp