Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kchaaaa

trzy cesarki

Polecane posty

Gość kchaaaa

witam mam pytanie! czy któras z pan miała trzy cesarki a przy trzeciej łożysko za blisko ciecia??? jestem w 18tyg,ciazy bede miała trzecia cesarke i strasznie sie boje,lekarz mi powiedział ze to bedzie bardzo trudna opercaja. i napewno bedzie sie lało dużo krwi ze mnie! boje sie ze nie przeżyje. :(:( mam synka i córeczke na sama myśli ze maja nie miec mamy płakac mi sie chce..:( niewiem co myślec juz o tym wszystkim! bardzo prosze o odpowiedz!

Gość odspkp[
a może trzeba było nie dawać facetowi zawsze kiedy tylko mu się zachce- teraz on ma wszystko w dupie a ty cierpisz

Gość odspkp[
mam nadzieje że wszystko będzie ok-troche mnie poniosło ale czasami nie mogę znieść tej bierności nas kobiet i tego że wszystko jest na naszych barkach

Gość duuuuuuuuuuza
ja omal nie umarłam przy drugiej cesarce....ale ja miałam wade macicy...na pewno postaraj sie zeby rodzic w dobrej placówce blisko stacji krwiodawstwa mnie tylko to uratowało...bedzie dobrze

Gość kchaaaa
heh,fakt stało sie. ma pani racje z tym ze facet ma wszystko w dupie! gdybym wiedziała ze tak bedzie to napewno bym do tego nie dopusciła!

Gość pytająca mamusia
oj przestań uprawiać to czarnowidztwo! Niby czemu masz nie przeżyć? Fakt, operacja może byc trudna, ale teraz w obecnych czasach ryzyko śmierci jest nikłe, wybierz dobry szpital z fachową opieką i ciesz się, że będziesz miała niedługo szkraba pod pachą :) Uszy do góry, nic się przeciez nie stanie złego

Gość kchaaaa
staram sie naprawde byc dobrej mysli ale co wróce od lekarza do zawsze zdołowana:( kocham moje maleństwa, i bardzo sie ciesze z tego trzeciego:)

Gość tassmanka
moja kuzynka miał 3 cesarki wszystko zakonczyło sie dobrze u ciebie tez tak bedzie ale lekarz doradził jej juz po cc zeby nie decydowała sie wiecej na dzidzie powodzenia

Gość ciezarowskaa25
wszystko będzie dobrze - znam ludzi po 4 cesarkach więc myśl pozytywnie i niestresuj się!!

Gość moja kolezanka ....
z ktora lezalam w szpitalu, byla w ciazy i czekala ja 3 cc w 40 tyg. ale dostaal krwotoku w 30 tyg. i musieli szybka ratowac i ja i dziecko...a krwotok byl walsnie przez lpzysko wrastajace w macice ..przez poprzednie cesarki

Gość a przeciez
wiktoria beckham miala 3 cesarki teraz ponoc stara sie o 4 i tez cesarka bedzie bo ona jest za waska nie urodzi silami natury dziecka. popros przy 3 porodzie o sterylizacje i bedzie po problemie ponoc robia bo kolejne ciaze moga zagrazac twojemu zyciu

Też jestem przed 3 cesarką. Bardzo się denerwuję, lekarka mówiła, że trzecie cięcie jest technicznie dużo trudniejsze. Ja mam łożysko na tylnej ścianie, ale i tak się boję. Co noc mi się już śni ten poród, a mam już niedaleko.

Gość Katii mama małej
WIEM ŻE MARTWISZ SIĘ I POPŁAKUJESZ ALE POMYŚL ŻE BĘDZIE CO MA BYĆ...I W TYCH CZASACH MAŁO SIĘ ZDARZA ZEBY KTOŚ UMARŁ U CIEBIE TERAZ GRAJĄ HORMONY, ALE TO TEŻ JEST DO INNYCH KOBIET: TO PRAWDA ŻE WSZYSTKO SPADA NA KOBIETĘ I CZASEM TRZEBA NAPRAWDĘ POMYSLEĆ JAK TO BĘDZIE PO PORODZIE CIĘŻKO,, CHYBA ŻE WAM SIĘ WPADŁO TO JUŻ BOZIA DAŁA WIDOCZNIE...I DASZ RADĘ NAPEWNO