Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adoptowana

adopcja

Polecane posty

Gość adoptowana

zostalam adoptowana jako niemowle razem z moja siosrta blizniaczka....dowiedzialam sie o tym, ze jesrtem adoptowana majac okolo 8 lat..ogolnie chyba mam zyciowego pecha poniewaz rodzice adopcyjni znecali sie nademna psychicznie i fizycznie...mieszkam z chlopakienm i jego rodzina a niby "moja" rodzina, ktora kochalam nienawidzi mnie..zreszta jak rodzice adopcyjni..czesto slyszalam, ze zaluja iz mnie zabrali...jestem takze wedlug nich bekartem np...przykre,bo czuje, ze cos ze mna jiest nie tak skoro matka biologiczna mnie zostawila, a rodzice adopcyjni mnie nienawidza:( chce sie dowiedziec kto mnie urodzil...i dlaczego ona mnie zostawila..nbie wiem w jakim osrodku zostalam adoptowana i gdzie odbywaly sie rozprawy. Za każdym razem gdy probowalam sie czegos dowiedziec zawsze konczylo sie to klotnia, poniewaz byl to tamat tabu.Jak mam sie dowiedziec???!!!1

Gość eulaliaa
po co ci to wiesz ja tez jestem adoptowana ile masz lat?

Gość eulaliaa
wiesz ja mam 35 lat ciągle mysle kim byli rodzice biologiczni raz jakas ciotka mi cos natkneła ze ojciec w wiezieniu siedzi bo matke zabił ale ja bylam mała jak ona to mówiła potem nikt ze mna nigdy na ten temat nie gaał mam kompleksy niesamowite ze ejstem adoptowana

Gość eulaliaa
hej odewzij sie skąd jestes

Gość eulaliaa
halo jestes tu jeszcze

Gość gość
nie martw się tak czasem bywa

Gość ARABESKA ma pieska
a tak ciekawie sie zaczeloooo