Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
To jest WPROWADZANIE W BŁĄD NA ALLEGRO - te tablice są nielegalne!! To zwyczajne ozustwo!!

Ale chyba da się to odremontować? A taka tablica oczywiście, że by mnie złapali. I poderzewam, ze bez niej tez :> Nie przyczepiłabym tego zamiast normalnej, tylko gdzieś obok. Napisane, ze silnik ma nowy - dla mnie jest ważne, zeby jechał. A jak nie, to znajdę grupę hipów, bedziemy pchać na zmianę :D

Gość Tomek Kowal
Lepiej kupić VW busa z a 15 000, niż złom bez papierów z lipną podrobioną tablicą rejestracyjną, za którą Policjanci zabiorą Ci autko :(((

Gość Tomek Kowal
Najważniejsze są PAPIERY- do nich można ,,dosztukować całe auto"- nigdy na odwrót. Takie są przepisy. Życzę Ci znalezienia busa- okazji :) :) :)

Gość Tomek Kowal
Odremontować-może i da się, ale niejeden się przejechał na tym, i został z wrakiem za stodołą/ za blokiem :(( trzeba mierzyć siły na zamiary

Gość Tomek Kowal
Kurde, znowu padłem podczas pisania z Desperado... :( :( :( 5 piw na czczo- celowo nic nie jadłem cały dzień, by mnie szybciej wzięło :) Nawet się nie pożegnałem :( :( :( Jestem chamskim degeneratem :) :)

Gość Tomek Kowal
Niby niewiele, ale jakoś mnie znużyło- i poszedłem spać :) Dobra, zagadka- piosenka ,,Angelic Voices Calling" Duńskiej grupy Illnath. Śpiewana po ANGIELSKU :)) Ile zrozumiecie bez uciekania się do szukania tekstu? Ja zrozumiałem łAAAAA Sołaczasłacziłacza jołtan łaczinłacza łaczin kła łaczaa łiła, łiczin!! Sremoczifaj! limotin kłaja! laftaf forever laftan, liftija! TO JEST CHYBA NAJBARDZIEJ NIEZROZUMIALE ZAŚPIEWANY UTWÓR ŚWIATA! Ja zrozumiałem jedno słowo- forever- a wy? http://www.youtube.com/watch?v=viDPmlNrxuk

Co Ty, Tomek, na zdrowie :) Ja pojechałam sobie dzisiaj do kolezanki ale nic nie mogłyśmy kupić, miała trochę spirytusu tylko a było nas 4 :( Ale jutro bedzie świetna popijawa... mmmm Zmienie sobię nick na desperado, bo mi się takiego długiego nie chce pisać i się mylę :( :D

No i ktoś już mi zajął :< Z black metalowych wrzasków zazwyczaj nic nie rozumiem, a słysze tak: DAJ, DAJ DAJ, DAAJJ, DAAJ DAJJ CZEKOLADA!

Gość Tomek Kowal
Trzeźwieję, aleŻ mam napuchnięty ryjek :) :) A to jest THE MOST NIEZROZUMIAŁA SONG EVER! :)

Gość Tomek Kowal
Pewnie, zmień nick- ale może być zajęty... Nawet blackmetalowe niezrozumiałostki mają swoje granice :) Illnath je pzrekroczył- wyszła ,,siekanina" :)

Gość Tomek Kowal
To dobrze, że słyszysz czekoladę, ja wszędzie ostatnio czuję piwo :( Złamałem przyrzeczenie- znów piszę :)

Gość Tomek Kowal
Aktor grający Gilberta ma Zuooo w oczach :) Laska odtwarzająca Joannę d'arc- jest nieładna :( :( Za to panna grająca na klawiszach ... mmmmm...

Gość Tomek Kowal
Jestem już trzeźwy- niestety :(

Gość Tomek Kowal
Mówiłem- to raczej gothic :) Danielek nie wrzeszczy, choć umie :) Ale ładna nuta, choć ostatnio znów powróciłem do stricte satanistycznych kapel :) :) A Ty- czego słuchasz?

Gość Tomek Kowal
Cześć Jejciu- maj frend's gade bojfrend.... ile lat tego nie słyszałem... Od czasów, gdy jeszcze słuchałem muzy w radiu... Dzięki :)

Gość Tomek Kowal
Wiedziałem , że Ci się nie spodoba- jeśli słuchasz heavy, trash metalu- nie ma szans, by Ci podszedł :) Wkleiłem tak dla informacji, że coś takiego się poniewiera po sieci :)

Gość Tomek Kowal
Wiem, wiem, tak jak nic mi nie odbierze Grechuty i black metalu :)

Gość Tomek Kowal
No, fakt :D Mogę zadać temat do rozmowy? Co Wam się ostatnio śniło? Bo po alko mam ZŁOWIESZCZE sny :) :)

Gość Tomek Kowal
Kurfa, po obejrzeniu tego klipu składającego się ze zdjęć z eksshumacji w Katyniu śniło mi się, ze tam byłem i gołymi rękami wyciągałem te rozkładające się trupu, a one tak cuchnęły :( :( Całą noc miałem ten sen :( :( http://www.youtube.com/watch?v=brSWMfhABlQ

Gość Tomek Kowal
To się kurde ciesz :D :D :D :D lepszea 50 letnia dupcia, nż gnijące zwłoki oficerów w Katyniu :(

Gość Tomek Kowal
Sorki, że wkleiłem Ale ja to miałem CAŁĄ NOC diabelnie realnie wyciągałem te trupy GOŁYMI RĘKAMI a one cuchnęły i były w robakach :(

Gość Tomek Kowal
Aż się musiałem do Wikipedii uciec, by zrozumieć skrót :) Słyszałem, naprawdę to miałaś ?

Gość Tomek Kowal
jak to zrobiłaś????????????????????????????????????????