Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Właśnie- takie durne i źle zrobione, że aż żenująco śmieszne :) Dla mnie bez różnicy - nie oglądam telewizji :)

Gość Tomek Kowal*
Zgodnie z zaleceniami z demotywatora- nie staram się zrozumieć :D

Gość Tomek Kowal*
Devilish, perversed chart afgański molestujący małego chłopca :) To za dużo nawet jak dla mnie :)

Gość Tomek Kowal*
Desperado- pisz, masz potencjał, wyobraźnię, poczucie humoru. Byłaby z Ciebie świetna artyctka :)

Gość Tomek Kowal*
*artystka, oczywiście Omal nie wyszło mi ,,arcycka" :D

Gość Tomek Kowal*
Dlaczego parodia? Ja tam lubię potworzyć pierdoły dla żartu. Dziś spróbowałem ułożyć najdurniejszy nieprzyzwoity wierszyk ever.

Gość Tomek Kowal*
MÓJ UKOCHANY WIERSZ RAFAŁ WOJACZEK ,,BALLADA BEZBOŻNA" Gdzie mojej ręki lewej z niebem igra samiec Tam stado dojnych gwiazd i moja śmierć je pasie Gdzie mojej ręki prawej ogródek się szerzy Tam moją żonę martwą zakopują w ziemi Gdzie moich jąder krąży podwójna planeta Tam wieszają człowieka za to że poeta Gdzie nasienie pospiesznie porzucone gnije Tam kobietę do spazmu pobudzają kije Gdzie mojego mózgowia cieknie wrąca struga Tam pijak pijąc wie już co jest dobra wódka Gdzie moja stopa lewa bieg planet popędza Tam nie ma Boga tylko jego impotencja Gdzie moja stopa prawa bieg planet wstrzymuje Też nie ma Boga tylko nieskończony smutek Gdzie moja męskość głową fioletową straszy Poślubiona dziewica regularnie krwawi Gdzie patrzę lewym okiem tam widzę: jest Polska Biskup na świni tyłem wjeżdża do kościoła Gdzie patrzę prawym okiem moje życie marne Jak zwykle z przyjściem zmroku idzie pod latarnię

Gość Tomek Kowal*
Udało, ale wstydzę się, taki on głupi.

Gość Tomek Kowal*
Na Dżoł Monster czytałem o panu, który maluje obrazy PENISEM , kilka pań maluje obrazy krwią menstruacyjną, Peter Doherty malował własną krwią spuszczaną własnoręcznie z żył, więc skoro takie rzeczy przechodzą w sztuce, to znaczy, że jest w niej miejsce dla każdego. KAżdy może tworzyć, lepiej, lub gorzej, ale zawsze.

Gość Tomek Kowal*
,,STUPIDEST VULGAR POEM EVER" Ozdobne dziewice wieszam na ścianach pozszywawszy do kupy ich błony są teraz jednym, wielkim ciałem robaczywie- tasiemcowym Łapię przechodniów i zszywam penisy wiją się i jęczą, ja wytrwale dzierżę w dłoniach igłę i nić, łączę ciała grzeszne są ich setki, tysiące , na swych ścianach mieszczę nagich ludzi roje, po co- ja sam nie wiem ale lepsze to, niźli spać na drzewie. A TERRAZ TO MOŻNBA WRZUCIĆ NA NONSENSOPEDIĘ- JAKO CZYSTY NONSENS:)

Gość Tomek Kowal*
Teraz Ty- wymyśl jakiś głupi, KONIECZNIE WULGARNY wierszyk :D

Gość Tomek Kowal*
Oj wymyśl, please...

Gość Tomek Kowal*
takie głupotki tworzę dla odreagowania, z nudow Oczywiście są niegodne jakiegokolwiek utrwalenia :D

Gość Tomek Kowal*
Uwielbiam Cię, Artystko. :D

Gość Tomek Kowal*
Don't hurt your computer :) Bo jak będziemy pisać, jak go całkiem rozwalisz? :D A już przyzwyczaiłem się :D

Gość Tomek Kowal*
cholercia spieszmy się kochać kompy tak szybko odchodzą... R.I.P (*)

Gość Tomek Kowal*
kiedy stypa?

Gość Tomek Kowal*
A to był laptop?

Gość Tomek Kowal*
Cholercia, szkoda kompa. Oglądam film, piszę wiersz, myję się, jem, i jednocześnie rozmawiam z Tobą. Dlatego piszę jak mucha w smole :D

Gość Tomek Kowal*
Kurde- nawet zaczyna się fajnie Film z jajami -choć są to skośnookie jaja, szmira i kicz robiony bez znajomości anatomii człowieka- lubię patrzeć na wyżej wymienione przez Ciebie ,,atrybuty dobrego kina"-trupy, krew, flaki etc :)

Gość Tomek Kowal*
Obejrzałem do końca robiąc porządki w papierzyskach. Pierdoły straszne, scenariusz do pupci, ale parę scenek było niezłych :)

Gość Tomek Kowal*
No przecież tylko kompletny idiota mógłby pomyślleć, że ten film nosi jakiekolwiek znamiona realizmu. Tam nic nie trzyma się kupy. Efekciarstwo specjalne- bo już nie ,,efekty" :)

Gość Tomek Kowal*
Przestań- dla mnie też się podobało (trochę) ale chodziło mi o tych, którzy wzięliby ten film na poważnie. A Ty-już pisałem wielokrotnie- jesteś MĄDRA.

Gość Tomek Kowal*
Tego nie da się odlądać jak np ,,Katynia". Jeśli ktoś na to patrzy i nie zapala mu się w głowie światełko z napisem BAJKA", myśli, że człowiek ma w sobie hektolitry sprężonej pod ogromnym ciśnieniem krwi- jest albo dzieckiem, albo jest zdziecinniały. Tu po prostu sztuczność i tandeta aż kapią z efektów niespecjalnie specjalnych :)

Gość Tomek Kowal*
Dobranoc, Bonzo i zakrwawieni Japończycy na noc :)

Gość Tomek Kowal*
Opowiadaj zatem, Lucifers Daughter :) Ja bym się cieszył na Twoim miejscu :)

Gość Tomek Kowal*
poszła nie opowiedziała buuuuuu :(

Gość Tomek Kowal*
chrzań ich dziewczyno!