Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Z najmłodszych gwiazdeczek ładna jest Wanessa Hjudżens:) Guzik mnie obchodzi, w jakim mjuzykalu grała, co tam śpiewa, z kim się całuje, co o niej piszą w Brawo Girl- ma dziewczyna ładną buźkę i tyle. Majli sajrus jej nie dorasta do pięt.

Gość Tomek Kowal*
Ojej to mało powiedziane... Fakt, kurde- klopsik :) Ma twarz, jakby przed chwilą rzygała, serio!!! Selena- to jeszcze dzieciuch straszny, przynajmniej z wyglądu- trąci NONKONFORMIZMEM :)

Gość Tomek Kowal*
Blackmetalowe tenisówki- załóż je i idź palić kościoły. Blackowe tenisówki- już do nabycia w autoryzowanych butikach satanistycznych :) :)

Gość Tomek Kowal*
Sylwanna nie w temacie... Ciekawe ile ma lat, żem dla niej goowniarz :D

Gość Tomek Kowal*
Blakowe buciki- drepczą wytrwale Idą sataniści palić kościół śmiało Blakowe buciki ich wiodą do przodu zaraz ze świątyni będzie kupka smrodu Blackowe buciki zna je każdy metal Blackowe buciki- nie tylko od święta A kiedy już żużel zostanie i popiół wrócą sataniści spokojnie do domu zdejmą utrudzeni blackowe buciki i będą odsypiać ogniste wybryki :D :D

Gość Tomek Kowal*
Fakt, wybaczcie, łeeeee powinno być między zwrotkami :D

Gość Tomek Kowal*
A nie mówiłem- jesteś Artystką :D

Gość Tomek Kowal*
Tak- czytałem blogi prowadzone przez pary poetów :)

Gość Tomek Kowal*
Skoro mam być Lennonem :) Imagine po polsku wg mnie:) Wyobraź sobie, że nie istnieje Miley Cyrus, spróbuj - to naprawdę proste. Pod nami nie ma piekła, nad nami tylko niebo. Wyobraź sobie, że wszyscy ludzie żyją dzisiejszym dniem... Wyobraź sobie, że nie ma pop-u i techno, to naprawdę proste. Nie ma po co zabijać ani umierać, nie ma też żadnej religii. Wyobraź sobie, że wszyscy ludzie żyją w pokoju... Wyobraź sobie, że nie ma Dody i Mandaryny, ciekawe czy potrafisz? Nie ma chciwości oraz głodu, a wszyscy są sobie braćmi-metalami Wyobraź sobie, że wszyscy ludzie dzielą ze sobą świat... Możesz mnie nazwać marzycielem, ale nie jestem jedyny. Mam nadzieję, że któregoś dnia dołączysz do nas, a świat będzie żył w metalowej jedności...

Gość Tomek Kowal*
Nie chcialem kalać takiej pięknej piosenki jeszcze bardziej :) J a będę grać Love Goregrind- o różach, pocałunkach, miłości, wymiotach, odchodach, Szatanie , zwłokach, buziaczkach i namiętności :)

Gość Tomek Kowal*
sadystyczne death country Co to za muzyka????????????????????????

Gość Tomek Kowal*
masz zaje*biście wielką znajomość angielskiego Ja tam wolę wszystko spolszczać.

Gość Tomek Kowal*
Słuszną ideę przyjęli zatem- niech im gitary lekkie będą, teksty rosną w siłę, a fanki piszczą obficie :D

Gość Tomek Kowal*
jak się nazywa kapela?

Gość Tomek Kowal*
Czemu nie podasz? Nie chcesz, bym zobaczył ich dziela?

Gość Tomek Kowal*
No dobra, wiem... Chcę zachować choćby odrobinę prywatności Nie jestem jak Gracjan R. co zdjęcia z gołym kutaskiem wrzucał do sieci :)

Gość Tomek Kowal*
Wiem- sprawdzałem :D :D :D Chciałem wejść na ich stronkę :D

Gość Tomek Kowal*
Taka przewrotna bestyjka :)

Gość Tomek Kowal*
o kurcze... Odkryłaś mój sekret... Dobra, przyznaję, to moja stronka... Jestem ogolonym na łyso strongmanem :D

Gość Tomek Kowal*
A tak na serio- szkoda, ze istnieją ludzie o takim samym imieniu i nazwisku, jak ja... :( :( Zmienię nazwisko na Blackmetalowicz- i będę jedyny w Polsce, niepowtarzalny!

Gość Tomek Kowal*
Not fałnd, ale znalazłem w Google- dobre!!! Metal :D :D :D :D Ale koleś ma zadziorny wyraz twarzy- nadawałby się na fana mocniejszych brzmień.

Gość Tomek Kowal*
Lebowska- ależ to ,,polsko " brzmi.

Gość Tomek Kowal*
Wow- Desperado!! Jestem pod wielkim wrażeniem!! Niestety, u mnie krucho z forsą ostatnio... :) Remont plus ubezpieczenie dziadka Passata .... Ale w tym roku napewno kupię jakąś koszulkę, czarną, z zespołem- i promise :D Desperado- ale masz talent...

Gość Tomek Kowal*
Porwałem moją ulubioną koszulkę ze śmiercią i ziejącymi czaszkami- więc uparłem się- muszę kupić identyczną :D

Gość Tomek Kowal*
Desperado- skopiowałem sobie Twój pomysł w jpg. Przyssssięęęgam, że zrobię z tego koszulkę- tak mi dopomóż Varg :D

Gość Tomek Kowal*
Ja mam 90 procent koszulek z taniego targu, serio- po 12- 15, -góra 20 złotych :) :) :) :) :) :) :) :) :)