Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Gdzie Ty żyjesz??? W Średniowieczolandii??? Mam pomysł- ubieraj się dla nich tylko na czarno, strzel sobie kilka dodatkowych kolczyków i dziarę w widocznym miejscy, co parę zdań wtrąć coć o SZATANIE, BIBLII SZATANA, SATANIŹMIE I BLACK METALU Sprawiaj wrażenie groźnej metalówy- to dadzą Ci spokój :)

Gość Tomek Kowal*
100%- wypada współczuć. Tragedia :( :( Kłóć się z nimi do upadłego - walka obronna w imię tolerancji i poszanowanie godności to żadne zniżanie się do ich poziomu. To tak jakby we wrześniu 1939 roku Polacy powiedzieli- a nie będziemy walczyć z Hitlerowcami, bo to byłoby zniżanie się do ich poziomu- my jesteśmy ponad to, niech robią, co chcą !!! :D :D :D :D :D :D Nie daj się Dziewczyno- kup sobie więcej mrocznych ciuchów, miej kolczyki , dziarę, naucz się nazw kilku zespołów satanistycznych, paru fragmentów z ,,Biblii Szatana" i zacytuj w tym ,,światłym" towarzystwie :D Efekt- murowany :D

Gość Tomek Kowal*
100%- Niech Cię prowadzą słowa Dody Nie daj się ludzie niech swoje myślą Nie daj się Z diabłem do piekła wyślą Nie daj się Warto być zawsze tylko sobą Nie, żebym to lubił, ale one tu naprawdę pasują :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Desperado- znalazłem artykuł o hippiso-busiku produkowanym w Brazylii :) http://moto.wp.pl/gid,10151875,img,10151889,page,2,title,Nowy-stary-T2,galeriazdjecie.html

Gość Tomek Kowal*
gów*no, nie udało się- zakaz hotlinkowania :D

Gość Tomek Kowal*
100% - gdzie Ty mieszkasz? Albo to musi być jakaś kraina oddalona w czasie i łączysz się z nami poprzez dziury w czasoprzestrzeni albo Lublin miastem tolerancji Omal nie umarłem ze śmiechu :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
Desperado- ta ,,laska" pewnie jest na tyle durna, że nie oglądała nigdy żadnej części Indiany Jonesa (pewnie za trudne jak na jej poziom ), zna tylko tytuł i myśli, że INDIANA Jones to jakiś Indianin lub Hindus :D :D :D Kurfa, jej tekst jeśli chodzi o głupotę bije na głowę nawet moją koleżankę i NONKONFORMISTĘ :D :D :D :D :D Przecież Ty nie przypominasz pana Harrisona Forda :D

Gość Tomek Kowal*
Właśnie- ja może w oczach jakiegoś świra wyglądam jak Rydzyk :D

Gość Tomek Kowal*
Abo ma ,,trudne dni " :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
No ale...nie na scenie :D Wyobrażasz sobie Marylę Rodowicz, czy Irenę Santor w takiej ,,stylliazcji"?

Gość Tomek Kowal*
Znów robię 1000 rzeczy na raz :) To raczej jest artystka gotycka Ale rzeczywiście- nawet zakrwawiona wygląda lepiej niż GaGa :)

Gość Tomek Kowal*
Liryczny żart-gniot napisany dzisiaj :D Czego słuchają Dziadkowie?- Zespołu Skaldowie Czego słucha tata?- Anima Damnata Czego słucha mama? Płyty ,,Endorama" Czego słucha brat? - Zespołu Kat Czego słuchają siostry? - Dla nich rapuje O.S.T.R.-y Czego słuchają kochanki?- zespołu Brathanki

Gość Tomk Kowal*
100%- Ależ ja pisałem poważnie! W życiu bym się z Ciebie nie śmiał nabijać. No i....GRATULUJĘ ZAKOCHANIA!!

Gość Tomk Kowal*
Desperado- to Combo jest ZAWALISTE!!! Widać, że to robili kreatywni artyści!

Gość Tomk Kowal*
Szkoda, że puścili to 2 raz, ale i tak dobre :)

Gość Tomk Kowal*
Szkoda tyllko, że zabytkowy budyneczek- ,,skóra" dla farb i akcji farbowych postaci- niszczeje :(

Gość Tomk Kowal*
Wyremontować!! Z innen beczki- opowiedz coś o Twoim Obiekcie Zakochania. Przecież się nie znamy, a On nie wie, że tu piszesz :D

Gość Tomk Kowal*
znaczy.. mnie znacie bardzo dobrze, bom gaduła straszny :)

Gość Tomk Kowal*
To bardziej zauroczenie ... :)

Gość Tomk Kowal*
Ale i tak gratuluję :)

Gość Tomk Kowal*
I lej ciepłym moczem na to, co sądzą o Tobie tipsiaro-solary :)

Gość Tomk Kowal*
Ale nie Murzyn czy Arab-Muzułmanin?

Gość Tomk Kowal*
Pewnie!

Gość Tomk Kowal*
Zatem- życzę szczęścia w (potencjalnej) miłości :)

Gość Tomk Kowal*
Powinna Ci kupić czarną bluzeczkę z zakrwawioną czaszką, odwróconym krzyżem i pentagramem- lub ze wszystkim na raz, Córko Lucyfera :) :) Ja nie mam ŻADNGO jasnego ubrania- wszystkie czarne, 2 zielone koszule i 1 ciemnopopielata Wszystko inne czarne :)

Gość Tomk Kowal*
100% - ja to się "zakochuję" we wszystkich długowłosych facetach, których spotykam, łącznie z kolesiem, którego dzisiaj spotkałam w sklepie i mnie przepuścił w kolejce Mam po prostu jakieś uwielbienie do długich włosów i nic nie poradzę Super !!!] Więcej takich dziewczyn trzeba na świecie!!!

Gość Tomk Kowal*
Bo masz w organiżmie mniej czarnego metalu, niż my :)