Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30...stka

cialo kobiety po 30

Polecane posty

Gość 30...stka

jakie objawy "starosci" zauwazylyscie w wieku 30 lat? Macie nadal ciala nastolatek czy to sie zmiienia? Ja sie wlasnie zalamalam, stoje przed lustrem i mysle ze z tym cialem bede musiala jeszcze kolejne 30 lat albo wiecej przezyc... koszmar!

Teraz są czasy obrazkowe i czasem dostaje się po tyłku "za wygląd" tak to już jest. Kobiety mogą po 30 roku życia wyglądać i bardzo atrakcyjnie i koszmarnie z tym że teraz więcej jest punktów odniesienia.

taaa, cudowne macie ciała...zwłaszcza po drugim, lub trzecim porodzie... no zupełnie nic się nie zmieniają :D:D:D

Gość Fan(g)tasia
ale pieprzycie, ja mam 32 lata i ani jednego siwego włosa, zmarszczek też nie, jestem szczupła, zgrabna, długie czarne włosy do pasa... o co chodzi??? :o

Gość 30...stka
uwazam ze starsi ludzie moga wygladac swietnie. Do tej pory nie uzywalam zadnych kremow specjalnych, unikalam tylko slonca i w sumie mialam wrazenie ze wszysko bylk ok dzis patrze na siebie, skora przesuszona, wystajace kosci (to wina tych wszystkich reklam ktore wmawiaja kobieta ze musza byc chude zeby byc piekne) do tego siatezka zmarszczek wkolo oczu, pierwsze zmarszczki na czole... na szczescie nie mam jeszcze siwych wlosow (jestem bladynka, wiec moze ich po prostu nie widac... zupelnie nic wspolnego nie mam z nastolatka od ktorej az bilo swiezoscia... to mnie martwi

Gość 30...stka
oczywiscie przesadzam z tym "koszmarem" ale jakos mnie dzis trzepnelo jak do mnie dziewczyna w restauracji powiedziala "pani" a ja mialam wrazenie ze jestesmy w tym samym wieku... wiec inspekcja i okazuje sie ze moje wyobrazenia o sobie (troche starsza nastolatka) nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia... oooohhhh!

Gość Wolvfram
fantastycznie jest gdy kobieta nosi młodość w sercu i czuje się młodo i jest zadbana i pachnąca w spódnicy i w szpilkach i poprawia sobie lekko makijaż podśpiewując w swoim aucie , trzydziestki - trzymajcie się i kompleksy precz :)