Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojkatowa

do facetow i troche do pan, pytanko

Polecane posty

Gość trojkatowa

chej. pytanko do facetow w szczegolnosci, ale kobiety tez moze sie wypowiedza.Czy macie takie preferencje, zeby wasza partnerke posuwal ktos inny a wy byscie sie patrzyli na to, podniecalo by was to??Albo uczestniczyc w takim trojkacie??Dodam ze chodzi tu o osobe ktora sie bardzo kocha, ze jestescie razem jako para lub malzenstwo. Co o tym myslicie?

Gość rudlan
Chciałbym to przeżyć, ale moja pani mówi NIE. Szkoda

Gość trojkatowa
a wytlumacz mi, dlaczego by cie to podniecalo??widok jak twoja ukochana robi to z innym....?

Gość trojkatowa
bo ja cos takiego przezylam, maz mnie namowil...i sie zastanawiam jak to jest, dlaczego sie na to zgodzil??Ja bym nie zniosla widoku jak kocha sie z inna przy mnie, nie mowie tu juz nawet o podnieceniu

Gość czlowiek z pomysłem
moja zona ma taka fantazje ze na jej oczach kochamsie z inna, niestety nie chce tego realiowac

Gość trojkatowa
Lubię też jak się mnie smyra piórkiem po paszkach ;)

Gość trojkatowa
tia... :/ podszyw

Gość trojkatowa
Ten nade mną to podszyw, tak jak pisałam, uwielbiam być drażniona po moich wygolonych sexy paszkach piórkiem, kto mnie połechce ? ;)

Warto zwrócić uwagę na ... "i trochę do pań" :O Jak na forum stworzonym dla kobiet może w ogóle zaistnieć taka sytuacja że jakiś mało rozgarnięty user zwraca się do płci przeciwnej. :O

Gość czlowiek z pomysłem
trojkatowa moze podyskutujemy o tych fantazjach?

Mam problem z "Kasiami" :O :D Może inaczej :) nie problem a ... i tak nie zrozumiecie :) Lubię Kasie i już :) nawet te przez "C"

wg mnie jesli już ktoś ma chec na taki numer to napewno nie jest to dobra dla małzeństwa albo kogoś w poważniejmszym zwiazku...jak już coś to dla kogoś kto spotyka się bez zobowiazań..

Gość jakis typ
3kat fajna sprawa moze byc... hmm siedziec i patrzec? jakos srednio no ale jak juz by orala zapodala to czemu nie:)

Gość DO trojkatowa
a jak bylo, nie czulas sie dziwnie/ on nie czul zazdrosci?? Ja tez sie zastanawiam nad tym.. podobno facetow kreci to ze widza jak im partnerkom jest dobrze, ze ten drugi koles tez robi jej dobrze, no i widza sam akt, gdzie jak sami ja bzykaja musieliby miec lustro, a i tak pewnie nie to samo.

Nowy aleś ty uszczypliwy a może ty baba/ a co do pytania ,czemu nie mój nic nie przeciwko temu w najbliższym czasie wybieramy się do swingerklubu

Gość Gabi70
kami_99 zgadzam sie z Tobą, grupowy seks nie jest dla maLżeństw i par kochających się