Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frotttttooooooo

Jak taktownie odmówić facetowi podania swojego numeru

Polecane posty

Gość frotttttooooooo

Bo nie chcę wprost mówić że mi się nie podoba...Nie jestem w ogóle asertywna i nie umiem odmawiać :(

Gość mikkka,,,
jesli ktos Cie poprosi o numer to powiedz ze numer masz zastrzeżony i usmiechnij sie i zmień temat :) ja tak robie i działa :D

Gość .....ot..co......
sama mam zawsze z tym problem :P koniec koncow daje numer a potem nie odpowiadam na smsy i nie odbieram telefonu :O wiem, ze zachowuje sie jak wiesniara, ale przeciez nie powiem, ze nie mam telefonu, a jaka moze byc inna wymowka?

Najlepiej powiedz w prost nie jestem zainteresowana Albo (tu uprzedzam że może przynieść skutek odwrotny) wymyśl coś głupiego, mama mi zabroniła, nie pamiętam, zgubiłam ...

Gość Fan(g)tasia
zapytaj się po co mu twój numer :p

a sam dzwonię z nr zastrzeżonego... bo oczywiście to firmowy telefon i każdy to łyka ;-)🖐️

Gość .....ot..co......
mowienie, ze nie jest sie zainteresowanym nic nie daje. wiele razy tak mowilam, a chlopacy na to, ze chca utrzymywac kontakty tylko na stopie kolezenskiej i zaczynali przekonywac, ze to nie tak, ze od razu na mnie leca itp :O

po co taktownie, i tak ci na nim nie zależy, więc podajesz numer agencji towarzyskiej, albo komendy policji, ja tak robię np w n-k, albo jakichś innych....

Gość ja mam ten sam problem
i też nie mówię,że nie jestem zainteresowana,bo to głupio by wyglądało,że od razu sobie wyobrażam nie wiadomo co

Gość frotttttooooooo
No właśnie też nie lubię mówić że nie jestem zainteresowana, bo wychodzi tak jakbym myślała, że jestem taka piękna, że każdy chce się ze mną umawiać i na mnie leci...A chamska też nie chcę być.

Gość ja mam ten sam problem
Ale pomarańcza,jak to sobie wyobrażasz?Koleś mówi "Daj mi swój nr",a ja na to ni z gruszki,ni z pietruszki "Ale ja sie z kimś spotykam"??

Gość .....ot..co......
juz kiedys mowilam, ze nie dam numeru, bo jestem zajeta, ale wyobrazcie sobie, ze nawet to nie zniechecilo chlopaczka :O:D