Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnrkjh

Matura USTNA, co będzie jak moja prezentacja ma tylko 10min?

Polecane posty

Gość jnrkjh

?

Gość kinia35
spoko moja ma 8 :D

Gość jnrkjh
nie no wiem, ze za to nie oblewaja, ale czy duzo punktow odejmuja? mowiłam ją 12 min a tera zpowtozylam trzy razy i wyszlo mi niecałe 10...

co bedzie?? zadadza ci pytania i wyjdziesz wczesniej moja 10 min miala znaczy w domu mi wychodzilo 14 ale ze stresu powiedzialam przez 10

wiem po sobie ze inaczej wychodzi czytanie a inaczej mowienie.radze mowic powolo, wyraznie, a komisja bardziej zwroci uwage na sposbo przedstawienia prezentacji oraz jej tresc:)

*powoli mialo byc:) życze powodzenia.mnie to samo czeka w czwartek:)

ja juz na szczescie jestem po;) w poniedzialek mialam

wiem po sobie ze inaczej wychodzi czytanie a inaczej mowienie.radze mowic powolo, wyraznie, a komisja bardziej zwroci uwage na sposbo przedstawienia prezentacji oraz jej tresc:)

niepolski taki jakis ale zabawne nawet:D a ja wiem co byscie mogly powiedziec jak bedziecie na sale wchodzic wlasnie moja znajoma tak miala, weszla i tylko pewne 2 slowa powiedziala, i od razu jej 100% dali bo wiedzieli ze z NIA nie ma dyskusji ale nie powiem wam co zrobila same musicie wymyslec;]

Gość ja też mowilam okolo
10-12 minut, jeszcze jak potem sie zastanaowilam juz na zewnątrz to pare rzeczy zapomnialam , ale na wsystkie pytania komisji odpowiedzialam wyczerpująco, dostalam MAX

moja tez jest krotka. jak czytam to jest jakies 9 minut. ale wiecej naprawde nie da sie dopisac. bedzie tak jak jest, kiedy mowie to wychodzi z 12 minut wiec nie bede juz nic zmieniac i dopisywac. co ma byc to bedzie.

Gość fggfjghjkhgkjhkjk
moja miala 10 i odjeli mi 2 punkty. mow wolniej ;p

lepiej skonczyc przed czasem niz zestresowac sie usluszac od komisji 'dziekujemy, Twoje 15 minut minelo' :)

lepiej skonczyc przed czasem niz zestresowac sie usluszac od komisji 'dziekujemy, Twoje 15 minut minelo' :)

musicie same wymyslec, ale oplaca sie bo 100% gwarantowane!!! jest to czasownik w formie zwrotnej podpowiem. A rozwlec to nie problem tylko wystarczy zamiast kazdego slowa mowic kilka wiecej