Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czywartooooo

czy w wieku 34 lat warto zaczynac studia podyplomowe z

Polecane posty

Gość czywartooooo

edukacji zintegrowanej i przedszkolnej? jestem po pedagogice opiekunczej ale ciezko o prace w tym kierunku wiec myslalam o zintegrowanej ale nie wiem czy po podyplomowce mam szanse na prace. konczyl kots takie studia?

Gość Deri3931
Nie wiem czy warto zaczynać akurat takie studia bo nie znam się na kierunkach pedagogicznych, ale jeśli pytasz czy ogólnie warto w tym wieku jeszcze się dokształcać to odpowiem Ci, że jak najbardziej tak. :) Ja mam koleżankę, która w wieku 33 lat zaczęła normalne studia stacjonarne. Jest na 2 roku, świetnie dogaduje się z innymi studentami, cieszy się życiem, a w przyszłości zapewne będzie miała większe możliwości pracy niż teraz.

Gość czywartooooo
ale w wieku 33 lat przyjeli ja na stacjonarne studia? kto ja utrzymuje nie musi pracowac?

Gość Deri3931
Tak przyjęli, z tego co słyszałam to chyba jest granica do 35 lat. Ona ma problemy z nogą, za co dostaje rentę, a poza tym ma faceta więc podejrzewam, że on też jej jakoś pomaga. Bez wykształcenia i z chorą nogą nie mogła sobie znaleźć pracy, więc poszła na studia. A wracając do podyplomówek to właśnie sobie przypomniałam, że mój wujek w wieku 45 lat też studiuje. Myślę, że w każdym wieku warto się dokształcać zwłaszcza, że teraz takie czasy, jak masz za niskie kwalifikacje, to zaraz na twoje miejsce pojawi się 10-ciu chętnych.

Gość czywartooooo
wiem ze w kazdym wieku warto ale obawiam sie ze wyrzuce kase w bloto a studia te i tak nie zapewnia mi pracy

Gość Deri3931
A ile kosztują takie studia?

Gość jioo
za granica nie ma w ogole ograniczen wiekowych, nie ma studiow zaocznych, wiec jak ktos dorosly chce studiowac, to musi isc na dzienne.

Gość ona23lat
Ja mysle ze warto :)

Gość czywartooooo
mysle ze ok 3 tysiecy

Gość 35443645634
U Nas też nie ma już ograniczeń wiekowych. Mam znajomego, 32 latka, który w tym roku zaczął medycyne dzienną :)