Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa

mój facet mnie...

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa

olewa. najpierw jak do niego przyjechałam to albo cały dzień pracował ,a wieczorami siedzial przy grilu ze znajomymi.. nastepnego dnia tak samo i wolał siedzieć ze swoim kuzynem przy grilu który ma 15 lat niz ze mną ,a kuzyna widzial cały dzień i często go widuje. nie przyjeżdza do mnie czesto tylko jak musi coś załatwić w moim mieście, a tak to woli żebym ja przyjechała. ale dzisiaj to już przegiał. denerwowalam sie bo nie odb tel, a on beztrosko do mnie przyjechał bo chciał mi zrobic niespodzianke (mieszkamy w innych miastach) zostawil rzeczy i poszedl na koncert z kolegami.. wprawdzie mnie też ciagnał ,ale nie poszlam bo juz się do snu rozebrałam. i wyszedł... co byscie zrobiły? Ja to chyba już do jednego jestem mu potrzebna i do noclegu...

Gość kasia27041989
ILE JESTESCIE RAZEM??

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
rok dopiero...

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
albo przychodzi do mnie zalany z imprez nie raz i nawet się nie umyje... i śmierdzi od niego wódą ...

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem czemu to znoszę.. chyba go kocham jeszcze . ale mam tego coraz bardziej dość

Gość kasia27041989
jesli teraz tak masz...to pomysl co bedzie za kilka lat...po co marnowac swoj czas, mam kolezanke ktorą facet zdradzal i olewal, zostawil ją po 6 latach i znalazl sobie o wiele mlodsza, juz zareczony jest, co ma powiedziec moja kolezanka ?? w tym roku 27lat;/i sama

Gość lallaaaaa
malo inteligentna jestes , moze dlatego

Gość kasia27041989
albo musisz go ustawic i powiedziec co ci nie pasuje albo zerwac...

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
próbowałam go ustawiać ale nic nie pomaga tylko olewanie go ale na krótką metę bo za chwilę znowu jest to samo... albo poczuł się za pewnie ,albo traktuje mnie jako zabawkę ... smutno mi przez niego. najgorsze jest to ,że ciagle się przez niego denerwuje kiedy jakis numer wykręca bo ciężko się nie denerwować np dzisiaj... albo czasem powie coś takiego ,że nie wiadomo czy się śmiac czy plakać... postanowilam niedawno ,że przejmę postawę obojetną i nie będę sie nim przejmować tak bardzo ,ale tak zupelnie bez stresu to sie przy nim nie da...

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
pomaga tylko jak go olewam na maxa .. ale ile tak można? nie może być nigdy normalnie? jego byla też mi opowiadala ,że ma cieżki charakter i miala bardzo podobne odczucia do mnie

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
smutno mi teraz :(

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
up

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaa
powiecie cos ?

Gość kasia27041989
czytajac to stwierdzam ze mam PODOBNEGO faceta, ale ja sobie nie pozwalam (moj mnie nie olewa) ale ma glupie teksty, nie wiem czy smiac sie czy plakac, tylko ze ja mojego ustawiam, ja sobie nie pozwalam, jakbymmiala sie meczyc w zwiazku to zerwalabym. tez go kocham iczasami mam ochote z nim zerwac ale rozmawiam z nim

Gość kasia27041989
pamietaj ze to kobieta ma dominowac w zwiaku

Gość kasia27041989
wiem ze go kochasz i jest ci zle, ze nie umialabys z nimm zerwac...no to rob tak jak on, jak bedzie chcial przyjechac to powiedz ze sie umowilas a jak edzie sapac to powiedz ze on tez wolal z kolegami byc...NIE DAJ SIE!!

Gość avatiaria
mi sie wydaje ze mu nie zalezy. bo ja jestem prawie rok z facetem ale wpada do mnie co 2 dni tak teskni nigdy nie olewa. dzwonimy do siebie. jednym słowem pieknie. i wiem ze mnie kocha bo ten Twoj to Cie jednak wykorzystuje:/

wiesz chyba mu nie zleży, mój po półtora roku (też z innych miejscowości jesteśmy) wpada do mnie 2-3razy w tygodniu, plus tel i smsy codziennie. Chyba czas go pożegnać. Dla kogoś możesz być kimś więcej niż Panią do towarzystwa... Smutne, ale istnieją takie typy;/ 🌼

Gość Anonims666
He he racja Szmaty jebane