Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyy123

dlaczego jestem sama?

Polecane posty

Gość ladyy123

jestem fajna, mloda, inteligentna dziewczyna z poczuciem humoru. studiuje w Londynie, znam 2 jezyki, mam duzo znajomych z roznych krajow. jestem samotna i bardzo mi z tym zle. wszyscy znajomi maja kogos, tylko ja zawsze sama. nie wiem co jest ze mna nie tak. zwracam uwage mezczyzn, jednak zaden nigdy nie wyrazil checi blizego poznania mnie. co jest ze mna nie tak? dlaczego tak sie dzieje? macie na t jakies racjonalne wytlumaczenie?

Hmmm moze jest ktos kto się tobą interesuje, a ty go nie zauwazasz?? Często tak bywa, ze szuka się daleko kiedy ma się kogos bliziutko:)... Ważne bys nie szukala na siłe

Gość Krol Pasozytow
Nie ma na to niestety zadnego racjonalnego wytlumaczenia, to sprawa dla Archiwum X.

Gość ladyy123
nie napisalam tego , zeby sie pochwalic, pisze jaka jest parwda, zebyscie mieli obraz sytuacji. nigdy nikomu nie powiedzialam, ze mam o sobie takie zdanie, mam nadzieje, ze mnie rozumiecie

Gość animinka.
moze wyczuwają desperatkę?

Gość ladyy123
no wlasnie, chyba tez szukam nieosiagalnego... nie interesuja mnie nudni, nieciekawi, niewyksztalceni faceci

Gość animinka.
Angels.. jak juz pokazujesz twarz publicznie obejrzałam i stwierdzam ze masz okrpone pasemka:| jednolity brąz byłby lepszyyy :)

Gość animinka.
ale wczesniej napisałaś ze to oni nie maja ochoty Cie poznawać...

Gość ladyy123
no wlasnie, fajni faceci nie maja ochoty. nigdy sie nie farbowalam, nie lubie sztucznosci