Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego TO wszystko TAKIE trudne

MAM 20 lat i wiecie co :(.................................................

Polecane posty

wydaje mi się że jestem jeszcze kompletnym dzieciakiem , czuje że się jeszcze nie wybawiłam , a o dzieciach na razie nie chcę nawet słyszeć , ogólnie mało w życiu przeżyłam, zobaczyłam .... Przez ostatnie lata moje życie wyglądało następująco : od pon do piątku szkoła w sobotę i niedzielę siedzenie w domu z chłopakiem którego poznałam w wieku 16 lat. Teraz skończyłam szkołę i muszę coś postanowić nie zdałam w tym roku matury ( nie mogę więc pójść na studia ) chłopak mi nie pozwala iść do pracy , żenić się nie chcę ponieważ się boję (wiem że jak nadarzy się okazja mój chłopak mnie zdradzi jeszcze tego nie zrobił ale udowodnił już parę razy że byłby do tego zdolny ) Kurcze co ja mam dalej robić ??????Pomóżcie

Gość a moze ktoś zapoda
Szukaj pracy, Kobieto !! Co z tego, że Ci chłopak nie pozwala, olej go... A wlasciwie po kij Ty z nim jestes jak wiesz, ze cie zdradzi ?

on mówi żebym o tym nawet nie myślała .. jestem z nim dlatego że się przyzwyczaiłam zresztą on mnie kocha ale ma dziwny charakter taki nieprzewidywalny najbardziej po alkoholu który lubi ,wiem że jakaś dziewczyna będzie chętna on jej nie odmówi ale to przecież u facetów norma więc nie w tym rzecz.....

autorko ja kiedyś miałam naprawdę baaardzo podobnie do ciebie. Tylko taka różnica, że ja zdałam maturę, egzamin zawodowy a teraz uczę się dalej. Mam chłopaka, planujemy ślub itd. O dzieciakach też nie chcę słyszeć nawet- nie jest to kwestia niedojrzałości co niektórzy mogą tak uważać (ale spływają mi cudze opinie :P ) Głowa do góry, popraw maturę w sierpniu, przecież nic straconego

dlaczego śmieszna ?

wydaje mi się że jestem jeszcze kompletnym dzieciakiem , czuje że się jeszcze nie wybawiłam , a o dzieciach na razie nie chcę nawet słyszeć , ogólnie mało w życiu przeżyłam, zobaczyłam .... - autorko ja rozumiem naprawdę nawet nie wiesz jak bardzo ;)

tak za rok zdam maturę :) kurczę tak bym chciała zmienić swoje życie ..wyjść gdzieś do ludzi , zerwać z moim chłopakiem którego lubię ale chyba nie kocham , poszaleć po imprezach ale chyba na to wszystko jest już za późno albo się zwyczajnie boję

Gość *wykrywacz prowokacji*
pip, pip, pip :classic_cool:

Gość ale nie rozumiem
czegos takiego, że chłopak Ci zabronil do pracy iść :/ Jak to uzasadnil. A poza tym nie jestes ubezwłasnowolniona, nie musisz się nikogo słuchać ! I co będziesz siedziala w domu, bo chłopak ci zabrania pracowac ??? A on cie bedzie porabial na imprezach z innymi laseczkami. Weź się dziewczyno otrząśnij ! I na prawdę nie każdy mężczyzna rucha wszystko co zaproponowaloby mu seks i nie należy sobie takich sklonności chlopaka tlumaczyc tym ze to normalne, bo jak sie kogos kocha to to nie jest normalne :/

uzasadnił to tym że jest o mnie zazdrosny i tego nie wytrzyma. Jakoś mi się tak dziwnie zrobiło jak to usłyszałam bo raczej nie mam charakteru matki - polki że zrobi co jej powiesz ale tym razem nic mu nie odpowiedziałam i wiecie co doszłam do wniosku że ja się panicznie boję zmieniać swojego życia chociaż z drugiej strony tak bym chciała...

a chłopaka sama z siebie nie zostawię taka już jestem :O

Gość sama nie wiem ale
jestes mlodziutka kobietka, o dzieciach to pomysl ale za 10 lat ja mam 2 wiecej a wygladam na 15 i to jest dół z drugiej strony ciesze sie ze mam taki mlody i dziewczecy ryjek

Gość ale nie rozumiem
Nie chcesz ! Bo jak byś chciala to byś to to zrobiła a Ty wszystko negujesz. Nie zostawisz chłopaka , bo ?? Nie kochasz Go, ale nie zostawisz sama z siebie bo taka jesteś. Nie rozumiem zupełnie. I jeszcze zamierzasz zostać w domu, bo chłopak będzie zazdrosny , jeśli pójdziesz do pracy. Dziewczyno, nie bądź śmieszna ! Wykorzystaj ten rok, jak najlepiej, a nie na siedzeniu w domu na tylku i wypelnianiu poleceń chłopaka, którego i tak nie kochasz, idź chociaż na darmowe praktyki zdobądź jakies doświadczenia itp. . Mi się zdaje, że to są tylko Twoje wymowki, bo Ci się nic nie chce... albo jestes głupsza niż ustawa przewiduje.