Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szok szołk

foto do oceny- co kolesie w niej widza?

Polecane posty

Gość oświece cie
przed chwila pow ze to nie twoje wiec sie zastanow

Gość szok szok szołk
no nie moje przyzneje to dziewczyna ode mnie z roku mila, ale brzydkawa

Gość szok szok szołk
niby skad maialby sie dowiedziec ze wogole ten topik zlaozylam ,jej foto tez potem usune ... Ale widzisz sam/a mowisz ze jest otyla, a otylaosc pienka anisexy ani zmyslowa nie jest... wiec what the fuck?

Gość szok szok szołk
dalam brzydka, ale nogi ma ladne takie jak ja, tylko moje bardziej opalone

Gość szok szok szołk
przyznam się mam zeza, ale to nie moja wina a to że ona jest tłusta to jej

Gość gbd
wredna suka z ciebie. nie dziwne że każdy spierdziela w podskokach jak cie zobaczy. i to nie był komplement. udław sie żółcią

Nie wyjeżdżaj nam tutaj z angielskim kretynko, to było tylko teoretyczne pytanie.Co by było gdyby.Także zostaje przy tym, na jej miejscu skopałabym Ci ten brzydki tyłek, a że ona dobrze zbudowana to nieźle by Ci dała popalić.

Gość szok szok szołk
moja kuzynka tez jest gruba i ciagle jej mówie, zeby nie żarła ale ona swoje, ma chłopaka, a ja ciągle nie :(

No widzisz bo Twoja kuzynka jest zdrowa psychicznie a ty nie , więc Cię nikt nie chce i tyle

Gość oświece cie
Nie jest otyla tylko ma mega kobiece ksztalty, tak jak Beyonce http://lizacheq.wjo.pl/upload/beyonce2_468x782.jpg A Ty jak masz ryj zaorany jak stary ugór na wiosne to ci nawet figura supermodelki nie pomoze, zapamietaj i zbieraj na operacje plastyczna ciumoku. Zapomnij ze jej odbijesz kogoś. Co z tego ze jest kragla jak ma facetow, a ty gruche pod kołdrą walisz ?? Life is brutal :classic_cool:

Gość szok szok szołk
przestancie sie podszywac, bo pol wypowiedzi jest nie moja... ide spac , ona jest gruba i nie powinna miec kolesai ktorego ja chce, bo nie zasluguje na niego bo nie ma nawet silnej woli zeby zrzucic to sadlo. wiec sajonara i myslcie co chcecie i tka jestem lepsza

Gość fanpuszystych@onet.pl
I ten topik powinny zobaczyć laski, którym się wydaje, że wystarczy mieć ładną buzię i że facetom to wystarcza.

Gość hahahw
ku.rwa xD kocham takie akcje! jakby nie bylo wiadomo ze wstawila swoje zdjecie, udaje ze jedzie jakiejs pannie i czeka tylko na to az ktos jej napisze ze jest poyebana bo panna jest ladna hahahah masakra! wez ogarnij sie dziewczyno bo kur.wa pod krzeslo spadlem ze smiechu

Gość hahahw
a teraz starasz sie dop.erdolic sama sobie zebysmy tylko nie mysleli ze to ty hahahah !