Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mialam napisac cos innego

Pytanie do mężatek

Polecane posty

Mam pytanie, po ilu latach małżeństwa wkradła się do was rutyna? Albo coś zaczeło się sypać?

Gość pewna taka30
u mnie nie ma ruty za to pojawiło sie wiele problemów które cholernir cięzko rozwiazac a które w pył rozsypują ten związek :O

a mozesz napisac wiecej szczegolow? U mnie jest podobnie, 5 lat po slubie, i zaczynaja sie schody :/

Gość beataaa125
ja jestem 8 lat po ślubue i jest wszystko ok:), to chyba wszystko zalezy o tego, czy staracie sie nawzajem

Gość rok po ślubie
wszystko przede mną....na razie pięknie jest :D

Gość pewna taka30
u mnie juz 15 lat i jakoś nie widzę nadziei :( Maż miał wypadek. Od jakiegoś czasu nie pracuje za to lubi sobie popijac :( zaczęły sie fustracje i użalanie nad sobą :( Juz nie mam sił:(

Gość oj dziewczyny smutno
mi sie zrobilo:( zycie moje mi pokazalo ze wszystko moze sie pomyslnie ulozyc rutyna pojawia sie wtedy kiedy my same/i nasi partnerzy/pozwola jej wejsc w zwiazek :O

Gość oj dziewczyny smutno
do 30 probowalas znalexc mu prace chalupnicza moze cos przez internet kompa przeciez macie;) to bardzo trudna sytuacja w jakiej sie znalexliscie ale nie mow ze nie wyjscia;)musicie oboje troche inicjatywy wykazac no tak juz jest nikt niestety nie przyjdzie do was z gotowym pomyslem na zycie

Gość zastanawiajace
co uwazacie za rutyne??? jakie sa jej objawy? moze to mylne pojecie na temat rutyny, poprostu miłosci juz brak !

Gość kljlkjljljljlkjljl
oj i znowu durne myślenie, że jak jest rutyna to miłości brak. wszystko u was podparte jest na tej "miłości". jak coś nie tak, to już miłości nie ma dla was. po pierwsze jeśli chodzi o miłość, to nie może ona być całym sensem życia i związku - to chore i próżne jest. po drugie - nic nie trwa wiecznie, nawet miłość. po trzecie rutyna jest normalnym stanem. codzienność robi swoje i nigdy nie będzie tak, jak by się chciało. wiadomo - na początku jest super, ale póżniej człowiek się przyzwyczaja i jest szara codzienność.

no i post powyżej to cała prawda o życiu niestety :) nie da sie miec przez całe życie fajerwerków :)