Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hip hop

hip hopowe ciuchy

Polecane posty

Gość hip hop

witam dlaczego ludzie sa tak wrogo nastawieni do tych co noasza szersze spodnie. juz nie mowie o kroku w kolanach ale takie gdzie troszke ten krok jest obnizony i luzniejsza koszulka do tego??

Gość hip hop
widać inteligentna odpowiedz:) miałeś problemy w rodzinie ze tak sie wyrażasz??

Gość hip hop
uzasadnij dlaczego stwierdzasz fakt ze moi rodzice maja cos nie ta? bo co bo ubieram sie tak jak ty tego ne lubisz?? ja wandal ?? haaaa zobacz na twoje odpowiedzi. ja z kultura a ty z czym??? jeszcze jedziesz na rodzicow. a ja pytam inteligentnych ludzi a nie 16 latka co malo wie o swiecie

ja powiem tak czytając to , można stwierdzić wrogość do hh nie wiem co cie napadlo aby w tak wulgarny sposób odpisać ale ok twoja sprawa. a hh jest spoko ale zależy czy jesteś hh czy hh i wandal :D:D pozdro

hola hola ale pojechałeś?? gościu kolega pisze kulturalnie na forum a ty na niego najechałeś jak na jakiegoś wandala. on swoim tekstem nie zachował się jak wandal. i możne ma 16 lat ale wygląda na mądrzejszego niz ty. zobacz twoje teksty ile wulgaryzmów itp. a on nawet nie użył jednego wulgaryzmu. i na forum takich desperatów jak ty nie potrzeba. bo tu sie pomaga a nie OBRAZA!!

Gość gość
oni maja fajne ciuchy www.chillout-shop.pl i wysylke od 99 zl za fri ;)