Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki problem z małym

FOTO.Mam małego penisa. Żadna mnie z nim nie zechce.

Polecane posty

czy ty nie masz innych problemów życiowych jak mierzenie własnej wartości długością penisa?

Gość wielki problem z małym
Ja nie robię tego tak jak myślisz. Tylko wiem jakie są w większości dzisiejsze dziewczyny. W większości liczy się dla nich tylko jedno

- Wiecie co się naprawdę liczy? - Wielkość - Gdyby wielkość miała znaczenie, Godzilla by była mis świata... naprawdę liczy się szerokość... (śmiech) żartowałam, tak naprawdę liczy się uczucie ja dziwka wam to mówię. ;)

ciekawe czy autor topiku załapie o co chodzi w powyższych radach :P

Gość meski punkt widzenia
Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej, jezeli jakakolwiek wielkosc ma znaczenie to jest to grubosc portfela. WIelkosc ptaka (o ile to nie jest 10cm wrobelek) ma drugorzedne znaczenie, no chyba ze interesuja cie 18 letnie siusiumajtki a nie kobiety.

Gość masz nierówno pod sufitem
Mooonia nie bój się, nie jestem aż taki głupi jak ci się wydaje, wiem o co wam chodzi. Mimo wszystko przyznaje trochę mi odbiło, że to zrobiłem

Nie uważam że jesteś głupi, nie znam cię. Uważam tylko że skupiasz się na rzeczach mniej istotnych i nie piszę tu o grubości... portfela o której wspomniał „meski punkt widzenia :)

jaki cel mają ludzi, którzy wstawiaja foty swojego pena.....zastanawia mnie to mocno.. chcą się dowartościowac, czy jak. Mi by do głowy nie przyszło pokazywać swoją cipkę czy też coś innego na fotach i sie pytac czy fajna...rany....z ta grubością portfela kolega napisał nieźle...troszkę w tym prawdy jest....:) są kobiety co nawet jak facet ma małego a gruby portfel to wtedy jest super przystoniak:)

Gość rabuśka
Fiuta masz wielkiego ! ale żadna cie nie zechce bo wszystkim go pokazujesz.

Gość klapciataaa
jak schudniesz to on tak jakby urośnie ;] Poważnie mówie. Mój chłopak schudł i miał większego ;]